lockigt eller lockigt?

jag just nu. hejj

Dagens köp.

Vilket underbart väder vi har det här idag! :D Hoppas det håller i sig nu bara :)  Idag har jag varit på byn med Mamma en sväng, pratade med min chef till mitt sommarjobb, har fått kläder och ja, nu vill jag börja jobba :)  Har handlat lite saker idag. Bilder kommer här! (: Ha en fin dag i sommarvädret!

Blev en ny kjol från Vero Moda,  Riktiga priset var 200;- Jag köpte den på rea för 100;-

Är kär i mönstret, och örhängena jag har på mig idag är begagnade men riktig coola va ? ;)
I övrigt har jag på mig ett linne från Gina Tricot 99;- och en gammal kofta.

Foundation 150;-  Mascara 129;-


Halllloooj

Ikväll är jag med Emma.. Det började med att jag gick upp till henne.. ok, cyklade ;) Sen så gjorde vi.. ingenting.. eh gick ner till mig, sen såååå hm började det med att hon tog sönder min schampooflaska.. Efter det hämtade vi chips och cola.. Då gick det bara en stund, då ställde hon sig vid en lampa som stog på mitt bord.. Hm.. hon stöter lampan, så att den far mot colaflaskan, som far mot mitt glas.. och glaset flyger ner i golvet.. På min fina vita matta.. och under sängen.. Efter en stund tog hon typ sönder mina rosor från 9:an också.. Haha så klantig XD
Vi börna moppe ner till badstranden också, åt äpple haha och ja, garva :D Men det är bra.. Nu vet vi inte vad vi ska hitta på.. Får väl se, hare ! :) PUSS


Cooler than me

Ser ut som jag ska strypa Sabrina i vilken sekund som helst.  hehe*
Du är underbar min vän! ♥ Älskar dig sötnos :)

Dålig uppdatering har det blivit, jag sover endast om dagarna.. Så finns inte så mkt att berätta, nu längtar jag bara tills jag får börja jobba igen.. Om 1 vecka börjar jag jobba, jobbar då 2 veckor, ledig 1 sen så börjar allvaret. Känns ganska konstigt att lämna högstadiet på Strandenskolan men så himla skönt också! Känner mig fortfarande osäker på mitt val, men äsch! Får bli som det blir helt enkelt. Ikväll har jag umgåtts lite med mina fina flickor! Mli,Rebecka och syster så klart! Träffade även Jonathan och Carlos en sväng, :) Jag ska alldeles strax hoppa i säng, tänkte att jag skulle kliva upp tidigt imorgon och hjälpa min käre mor att städa övervåningen så hon kan ta nedervåningen. Sen ska jag vara snäll och hjälpa henne att handla också ;) ja, jag vet. Jag är ett änglabarn helt enkelt! haha.. hm (a)
Här står vi, en liten folksamling blev det.. Vi sjunger allsång typ (?) Jätte roligt, det här var då på åselemarknan för den som inte har fattat ;p.. höhö
Nä nu ska jag sova! Sov sött hörre ni :) kram

bilder

orkar inte ladda upp fler xd haha.. blev tvärlat!

hej rolig sommar!

haha helgen har varit jätte bra :D dock lite småproblem bara.. men jaa ;)  


bilder kmr sen :) är med sötolivia nu så!

Åskan förstörde

Igår när jag skulle skriva ett inlägg här på bloggen, så hann jag bara ladda upp bilderna. Drf blev det ingen text. Måste säga att det var ett riktigt åskväder här igår, blev uppehåll vissa stunder, men lika snabbt var åskan tillbaka! Huvva :) Så tråkigt utan tv,dator osv!

Imorgon får jag min första lön i hela mitt liv! haha :) Dock är jag skyldig mamma en del pengar, så blir bara hälften kvar, men vafan ;) det kostar att ligga på topp!

Nu ska jag duscha! Ha det bra :)

Dagens

jag idag


+27 grader

Det är helt sjukt  varmt ute idag, men helt underbart ändå :)  Idag har jag sjungt på marknaden, vilket gick så himla dåligt som det bara kan gå, men ajja! Nu vet jag inte vad jag ska hitta på :)

Sun-day

love it!
Jag igårkväll, sjukt härliga brillor va? ;) haha! MAMMAS gamla

SOL SOL SOL SOL SOL

Underbara väder en söndag som denna ;)
Har legat ute och solat på taket 1 h eller så...  Nu väntas dusch, sen vet jag inte vad jag hittar på :) Ikv åker sista valpen också, mkt härligt enligt mig! JAO   peace

MYS

sitter ute på altanen tsm med Rebecka och syster Lovisa, vi har ätit dipp med grönsaker och popcorn. Sitter och har det mysigt! :) Nu sitter vi bara och pratar, kollar lite dator och så kom jag på att jag lika gärna kunde skriva ett litet inlägg :) Ha en fin kväll! Puss
fis syster på bild

Dagens outfit

Ok, hej jag står för att jag inte är smal! :)
Var så himla lat på förmiddan.. Det enda jag orkade göra var att städa rummet och duscha. Sen på eftermiddan gjorde jag mig i ordning, sen hjälpte jag mamma att ta ur mat ur kassarna, hjälpte till med valparna. Sen åkte dom, nu har jag lagat mat och fixat lite här hemma bara.. Nu vill jag att Rebecka ska komma någongång (Emelie kunde inte) så att jag får ngt att göra! :) Känns som att det blir en mys kväll faktiskt! :D
Ett av mina fina halsband som jag fick när jag gick ut 9:an.
Detta fick jag av bästa Lisa och Bror Anton :)  Det står "Fånga dagen & Matilda" på det!

<3

Finaste låten just nu, ni förstår nog inte hur mycket jag älskar den! Jag verkligen älskar den.. muums :D

Nu sitter jag här, alldeles själv i ett stort hus.. I väntan på att syster ska komma hem. Eftersom att ena bror stack (: Jag lagade mat också, blev currygryta m. ris elr potatis, vilket var ganska bra då..
Nu är jag även jätte less på att ha valparna, nog för att det bara är 2 kvar.. Den sista åker på Söndag, tur som är! Jag hade städat mitt rum, och det var så himla fint! (Trivs verkligen i mitt rum när det är nystädat)...  Gick ca 3 h.. så hade en av valparna varit och bajsat och pinkat på min matta, jag höll på spy ner mig.. HAha..
När syster har kommit hem , så är det nog inte speciellt länge kvar tills Rebecka och Emelie kommer hit. Rebecka ska vara här i helgen, men Emelie ska nog på dg imorn :)


Tårarna har inget slut

Me and my guitar...

Vem har sagt att solen ska lysa gult?

EGooOOooOooOoOoooOoo...

Vet ej vad jag hittar på idag! Ikväll ska jag troligtvis vara med Emma iaf! :)

Jag diggar dig (y)

Du är så underbart söt!  Ta åt dig, du som läser! hihi

Försökte att få  ngt vettigt kort på Saga.. Men hon är omöjlig att ta kort på, i princip. Plus att jag ogillar att ha blixt på, drf envisades jag om att kunna ta ett vanligt kort på henne ändå.. Men ni ser ju hur jag lyckades?
Buspropp! Men tyck om hon så fruktansvärt mycket redan :)

ooooh Sunnyyydaay

jag är tröttttt... kanske syns på bilden?

Nu ska jag käka lite frukost sen åker jag iväg till musiken för att sjunga igenom min låt. Därefter blir det att göra lite ärenden med mamma på byn! Vet inte om jag hinner med att sola något idag, men om jag hinner så ska jag göra det. Ni ska ha en underbar dag ute i solen tycker jag! :) KRAM

Love the way you lie

Som jag skrev i det tidigare inlägget så ska jag alldeles strax hoppa i säng, för att vakna ganska tidigt imorgon bitti. Ska upp på musiken och sjunga igenom en låt så att det känns säkert ;p Just nu känns det ganska tråkigt att jag sjunger samma låt två gånger fast på två olika ställen, men ja! Får funka denna gång :) Ska vara på musiken 10.00-11.00 någon gång därimellan! Så får vakna vid 9, tidigt för min del :)


Vi går och fiskar (8)

Ikväll har jag följt med Rebecka och hennes familj till deras stuga, där vi fiskade och hade det trevligt! :)  Vädret var på topp så det fanns inget att klaga på! Förutom knort och mygg då förstås ;)
Rebecka!
kvällens outfit får jag kalla detta haha ;)
Älskar diiig! <3
Min lilla extra familj :D

Tackar för en underbar kväll och tror jag går och lägger mig alldeles strax, ska bara titta igenom lite grejjer först och skriva ett till inlägg, eftersom att detta blir så långt om jag fortsätter! :) Här hade ni lite bilder iaf!

Ny design

Nu har jag bytt design, ännu en gång! ;p haha.. Jamen skit samma..
Rebecka hade inte tid, skulle bort och grejjoor.. så får bli imorgon ist :) Får se vad jag hittar på idag, elr ja, det lär väl bli ikv jag hittar på ngt om jag nu gör det.. Skulle vara riktigt skönt med en hemma kväll också, fåår väl seee :)

Värmen är här!

Ja, kan man ju lätt påstå.. Det är så härligt på dagarna :) Men på nätterna, ppuuuuhhh*  Dock var jag smart och tog med mig fläkten upp på rummet inatt, har stått och durrat hela natten! SKÖNT..  Vakna runt 11.30 tror jag, nu ska jag duscha sen ska jag se om Rebecka vill hitta på ngt! Puss

woops

Först ble det Lajksjö en sväng, men där var det ganska folktomt.. Så vi åkte till Hoting ist :) Som var grymt jäkla kul! Tackar för helgen och välkomnar mitt lov ;)  För har gjort min sista arbetsdag idag. Ikväll ska vi åka till bror och Lisa för att fira bror :) Grattis!
For till Strömsund med mamma och lovisa :)
två valpar kvar, men just nu tar vi hand om Wilma också pga upptagna ägare? haha. nej men ;p
busiig helg! :D
WIHI

RSS 2.0