Sommarväder elr?..

Nej skulle inte vilja kalla de det..  Världens åskväder.. När jag skulle köra hem från jobbet blev jag alldeles blöt, jag menar då dyngsur!...plus att det blixtrade runt om mig och mullrade som fan ;p  läskigt, eftersom jag hatar åska.

På jobbet fick jag städa hela stugan ,eftersom jag tkr om att städa ;).. Men ja, ett tips är ju att skaffa fram lite bättre städningsgrejjor där (?).. ex: Skurmoppen var skitdålig, allt bara lossnade när man skulle skura.. HA HA.. Så matilda lycka ;)   Sen fick jag måla.. Sen slut! hohoh.. chillidill dag, elr ja.. dagen avslutades med att vi 3 satt inne eftersom det började regna och spelade kort, mkt kul faktiskt! :D

haha.. hittade en ful bild.
btw så tog jag mig in på Omvårdandsprogramet utan problem! :)  Så himla skönt att veta. Plus att jag ska få gå med bästa Emma Englén vilket inte gör det sämre! PUSS

NATTINATTI

God natt på er och sov så gott! :) NU har vi endast 2 valpar kvar, den sista far 11 juli. Sen är det vi i familjen och sagaaa :) Puss på hon. söötnos!

S O M M A R- Outfit

Gammal klänning bara :) Men lite somrigt huh?

Dagen har gått superfort och jag har inte gjort speciellt mkt på jobbet.. Började med att måla klart det lilla som var kvar på huset :) Fortsatte med att skrapa bort chittet som var löst på fönsterna plus övrigt på de.. Sen väntade jag på att färgen skulle komma, så började måla dörren :)  sen var det lunch, efter lunchen gick jag ut i solen och satte mig på en pall..  Satt där i ca 1,5 h.. mycket skönt!  Chittade i ca 20 min.. sen slutade jag.. Hihi mkt skönt faktiskt!
Hann även med en springtur när jag kom hem, otroligt skönt!


WOHOW.. 4-5 dagar kvar! :D

antingen är det 4 dagar kvar eller så 5.. Beror på om jag får jobba en dag extra :) 

Idag har jag bara målat, hela jag var röd typ ;p haha! Så går det när man heter Matilda "kladdmoster"Söderberg.. hrm, ja kanske?..  Ajja, slutade klockan 14.00 som vanligt, körde hem och tog mig en joggingtur.. Nu sitter jag med en Turban (?) i håret och ska snart fixa mig lite ;p så man inte ser allt förjävlig ut.. Ska ju komma valpköpare ikv, Ska blii sååå skönt å bli fri dom! helst när man sparar en :) Men ja, visst är det lite gruvsamt också!  Dom är ju så underbart söta när dom är snäll ;) haha.. jaja.. Nu ska jag inte svamla nå mer.. Ha en fin kväll, kanske uppdaterar något mer.. Får väl se! :) PUSSEN

AWESOME HELG

FREDAG BLEV DET LOGEN JU
IGÅR BLEV DET HOTING JU
IDAG GÖR JAG JUINGENTING JU
OK, DET ENDA JAG GÖR ÄR ATT TAGGA DENNA VECKA SOM ÄR MIN SISTA VECKA PÅ KOMMUN OCH EFTER DET ÄR DET CHILL LOOOOV! :D

I väntan på..

.. Linda! Så ska jag skriva mig ett litet inlägg :) hihi

Gårkvällen började med en underbar middag!
Förrätt : Sill, potatis och alla tillbehör :)  (så midsommar) Huvudrätt: Grillat m. Honungsmarinad, ngra konstiga potatisplättar typ (dock goda), såser, sallad m.m.. Vi hade ingen efterrätt..  hih, men ack så mätt man blev ändå!
Kl . 21.00 ungefär for vi till Brattbäcken och var där hela kvällen, som var bra till och från. Blev lite dansat, och jag som inte brukar dansa? hrm, ja ni  ;)  Allt kan hända.

Snyggingbild'n...
Nu ska jag ge valparna mat.. Hejjs

Dina texter är det underbaraste som finns

Godmorgon! Jag sitter och funderar på vad jag ska hitta på ikväll. Vissa vill ha mig till logen och vissa vill ha mig hemma, men vad vill jag?.. Ja, en del av mig säger LOGEN LOGEN LOGEN!! men en annan del säger, jobbigt, jag vill vara hemma.. Haha.. jag har stora problem jag ;p Så nu får ni hjälpa mig.. Logen eller Hemmakväll?


Ska färga håret idag också.. :)


Rapunzel

Köpte löshår på Rapunzelofsweden.se igår :) Jag tog den billigare frakten och ändå kom håret redan idag.. Endast 1 dag tog leveransen, ganska bra tycker jag! :)  Det är för långt nu, och jag måste färga mitt egna hår.. Annars gillar jag det :D

Blir till åh va med emma nu ikv :) Ha det bra! ♥

HELLO SUNSHINE'

Solen lyser starkt och jag hopas att det iaf blåser lite, eftersom jag ska stå och måla hela dagen.. Jag har blivit jätte uppäten av all knott och mygg.. gör jätte ont jue :( Jaja, jag tycker om att måla så hoppas på att dagen går fort :) Ska alldeles strax köra iväg till jobbet, slutar 2 idag också som alla andra dagar ;) Så när jag kommer hem kanske det blir att träna lite, sen duscha och efter det sola :) Ja, det är hur mina planer ser ut idag.. Ni får ha det super, så hörs vi :) puss

Onsdag 23/6-10

Dagen har varit bra och gick ganska fort.. som är väldigt ovanligt på detta jobb haha! men men :) plötsligt händer det säger dom ju, jag har precis spelat gitarr och bara gått omkring och mått gott..

Jag i lördags,  ofixad jävel ;) haha

roligt...

gårdagens syssla xD

Sweet dreams

Sov gott och dröm sött! För nu ska jag sova :) Puss, vi hörs imorgon!

dag 2 och fundering..

.. dag 2 är gjord på sommarjobbet och idag var dagen till min förvånad lite bättre :) Har suttit ute hela tiden (som vanligt då) Men jag har skrapat husväggarna, sen ska det målas.. Jag tycker det är avkopplande att måla, så det blir nog bra.. Bara man slapp all knort, fy ;p har jätte mkt märken som kliar utav knorten.. inte kul de. Men får smörja in mig med ngt hehe :p Ska snart hoppa in i duschen, man känner sig hur ofräsch som helst när man är där.. men man börjar ju vänja sig lite smått :P haha

Föresten.. Så har jag börjat fundera på om man kanske skulle köpa sig ett Macro? (: Känner att jag är i stort behov utav ett eftersom jag ofta fotar saker på nära håll, men med ett standardobjektiv kommer man inte när alls.. Så får se hur det blir med den saken :) Något bra tips på macro? 
 Eller kanske ett AF NIKKOR 50/1,8D ?

Fotopromenad

Foto: Matilda Söderberg Kamera: Nikon D40

Jag och mamma tog oss en promenad efter maten :) Vilket var super skönt.. Jag tog med mig kameran och här ovan ser ni två bilder sen promenaden. Mitt fotosug går i vågor, nu vill jag fota hela tiden i princip! Men andra dagar kanske jag inte alls är sugen på att fota.. men men det är väl så med allt antar jag ;)
Dagen har gått bra, ganska dryg men funkade väl.. Känns inte så kul att behöva vara där i 9 dagar till.. Men jag ska väl härda ut antar jag! pengar ska jag ha, punkt slut! hihi
Nu ska jag ta mig ett glas cola för det har jag gjort mig förtjänt av haha.. hmm.. elr jag kanske ska låta bli. FÅR SE! :)


Taurauthiel

Kolla upp vad du heter på "Elvish Name Translations"
För att hitta till denna sida så klicka här
Mitt namn är Taurauthiel

Svar på tal!

petra om Uppe före tuppen...: kan du inte berätta mer om dieten? hur mycket du gick ner, hur du åt vid olika tider, hur varierande den var varje dag, osv. Tycker de låter jätteintressant! :)

Tänkte svara på denna fråga, eller ja fråga å fråga ;P haha..
Dieten ska följas i 13 dagar för det första, men jag,mamma och min syster slutade efter 6 elr 7:e dagen tror jag. Vi blev alldeles för sjuka, vi mådde inte bra. Jag svimmade, vi kunde inte ställa oss upp utan att allt snurrade och man var påväg att ramla ihop. Därför slutade vi, ångrar det lite nu då men men!.. Ehm, ja..  Dieten går ut på att man ska ändra sin ämnesomsättning, och göra magsäcken mindre. Man blir mindre hungrig och då äter man ju mindre. Nästan varje frukost bestod av Kaffe m. Socker,  ungefär vid 3-4 dagen så fick man en rostad macka till (utan smör)..  Jag har ett schema är hemma över hur man ska äta osv, men det schemat gäller endast för 1 vecka. Så man tar bara om det en gång till. Ja, man äter allt från biff m. sallad (utan gurka och tomater) till naturell yoghurt m.frukt till middag. En dag fick man äta en hel kyckling till lunch, luncherna var verkligen stora.. haha! Jaja.. jag gick ner 6 kg på 6-7 dagar. Vilket är ganska bra då.. Men enligt dieten (om man nu fullföljer den ;) ) så ska man gå ner 7-20 kg på 13 dagar.  Det är ju ganska grymt va ? ;) 

Jag får se om jag börjar om med dieten till hösten, för nu i sommar när man jobbar orkar man verkligen inte. Om man ska testa dieten så bör man vara ledig osv.. Det funkar inte annars ;p eller ja, du orkar inte göra något!

Uppe före tuppen...

...gud så trött jag är idag, hua! Vaknade 05:00.. gick och duscha, fixa mig lite snabbt sen frukost och nu sitter jag här.. inte nödvändigt att jag vaknade så tidigt egentligen.. Imorgon blir det nog 05:30 ist, en halvtimme gör mkt! När jag kommer hem runt 13.00 tiden så ska jag nog lägga mig ute och sola lite kanske (?) ok, kanske inte.. Fast man kan ju alltid försöka sova lite ute, så det blir nog så.. lär ju inte vara den piggaste människan på jorden idag. Förövrigt är jag otaggad som fan på att jobba.. känns inge roligt alls, helst när man inte jobbar med ngn man känner och att man dessutom ska vara på ett dåligt ställe.. gör det ju inte bättre, men pengar vill jag ha, så då får jag banne mig jobba för det också!


hopp i säng!

Ska alldeles strax gå och sova... ska trots allt upp kl. 05.00 imorgon.  Får se vilken tid jag vaknar, men runt 5-6 tiden iallafall!  På tal om säng.. så ska jag nog få mig en ny säng så småning om :) hihi myyys.. en 120:s ;)

Fotografi - Min helg


Matilda Söderberg  / Nikon D40-18-55

Min helg var varit bra
, på fredagkväll var jag tillsammans med Emelie och Magda :) Mycket trevligt faktiskt. Vi tittade på film, pratade och käkade chips och drack cola! hihi
Igår var jag ute med valparna en hel del, jag fotade medans och hade det riktigt skönt :) På kvällen kom släkten och vi firade att jag och min syster gick ut 9:an förra veckan + att bror tog studenten. Vi hade det trevligt, vissa blev lite runn under fötterna ;) men det är ju som det ska va då!

Imorgon börjar jag jobba, min första dag på mitt sommarjobb. Vad jag vet än så länge så ska jag måla en stuga, men sen vet jag inte så mkt mer :) För jag tycker att måla en stuga, ja det borde väl inte ta 2 veckor?... Hoppas jag inte iallafall! :) Slutar 1 varje dag, så det är slappa dagar när det gäller tiderna iallafall.  Ha det bra! :) 

SANNING

Berätta sju sanningar om dig själv;
- Jag kämpar för att hålla ner min vikt dock är det väldigt svårt.
- Jag älskar sång och musik,men om någon säger att jag är dålig på det jag gör så tappar jag intresset helt för en lång stund framöver.
- Jag säger att jag inte bryr mig om vad andra tkr, men är nog egentligen tvärtom.
- När någon ger mig komplimanger tackar jag inte, utan klagar på mig själv istället.
- Jag är inte guds bästa barn.
- Jag äger en Nikon D40.

sex sanningar om hur du var som liten;
- jag var riktigt söt.
- tyckte om att bada.
- Älskade att hoppa omkring i min "dansdräckt" och dansa ute på gräsmattan.
- Jag klädde ut mig varje dag i princip och mimade till låtar.
- hade en dröm om att bli popstjärna!
- älskade att lera ner mina kläder, för att få byta till andra!

fem sanningar om mitt kärleksliv;
- Jag har aldrig haft ett "riktigt" förhållande.
- Jag är sällan öppen, därför blir det aldrig något.
- Faller lätt för killar som är kaxiga eller gör dumma saker.
- Faller INTE för mesiga killar, som hela tiden säger ÄLSKLING.. x1000 grr.
- Tycker om killar med tatueringar.


fyra sanningar om mitt familjeliv;

- Jag älskar min familj lite nu och då, men har mina stunder när jag inte gör det.
- Har en tvillingsyster som är 1 minut yngre än mig.
- Mina två äldre bröder är sällan hemma.
- Vi har fin utsikt från huset.. haha

tre sanningar om mitt vänskapsliv;
- Hellre få äkta vänner än många falska.
- Mina närmsta vänner kan jag utan och innan.
- Älskar människor, men är sällan öppen för nytt folk.


två sanningar om min personlighet;

- Är lättretad.

- Tycker om när folk ger en komplimanger! Men tar sällan emot dem.


en sanning om detta testet;
Jag har berättat sanning.


God Morgon

Ska snart äta min frukost och sen blir det hopp in i duschen! Vaknade vi 04:10 och var tänkt att väcka Lovisa av någon konstig anledning, men sen kom jag på mig själv och somnade om och vaknade nu :) HIHI

Serious moonlight

Har precis tittat på Serious moonlight, som är en grym film! :) Seeee den! :D Medans jag och syster hade det supertrevligt när vi satt där så åt vi vår rostade macka och drack kaffe m. socker! :) Ååh, underbart mysig kväll. Älskar att ta det lugnt på kvällarna!  Jaja, dagen har varit bra och jag är taggad på sommarjobb nästa vecka! :)  Mycket skönt med lite pengar.  nu ska jag bara sitta och chatta vid datorn elr något :) Vi hörs.

Torsdag 17 juni 2010

Idag vaknade jag runt 12 tiden utav att valparna gnällde och skällde kopiöst mycket! Jag klev upp, åt min kyckling ( man får äta en hel jävla kyckling, alltså en stoor as inte en kycklingklubba elr liknande)  Ja, jag åt två kycklingklubbor, vem tror att man får i sig en hel kyckling? :p dum as.. Ja iallafall, så ska vi sluta med dieten eftersom att vi inte mår bra. Eller ja, vi har sagt det än så länge, får se om jag vill fortsätta :)  Jag och syster L tog mopparna ner till samhället och handlade bröd,sallad och äpplen sen for vi på ok och hyrde en film! :) Som ska ses ikv, mys.. Ska ha en kaffekopp med mig också pga jag inte åt min frukost i morse, så får ta den ikv ist.

Vet att det är tråkigt att läsa om vad man har gjort på dagarna osv och även långa inlägg.. men det är väl det min Blogg innehåller till den största delen. Juste.. vi var på Röda Korset med, måste säga att dom har grymt fräna kläder! :) Blir dit en sväng sen och kika, bara att tvätta upp kläderna, sen är det mkt utav kläderna man kan sy om och grejja med, de flesta kläderna kostar ju endast 20-50 kr! ;)

Dagens

Dagens låt: young dad- hoffmaestro
Dagens frisyr: vanliga
Dagens smink: foundation, rouche (stavning), mascara,ögonskugga,puder
Dagens klädsel: leggins, två linnen, kofta
Dagens planer: sova? dator
Dagens vill ha: löshår, roligare sommarlov
Dagens saknad: alla far/morsföräldrar, allt som går att sakna..
Dagens drog: musiken.. vatten
Dagens tråkigaste: Mamma skrämde mig
Dagens finaste: hrm, valparna
Dagens kram: mamma
Dagens humör: sådär
Dagens mående: yr
Dagens borde: ringa min handledare
Dagens parfym: hrm, vet ej vad den heter! ;o
Dagens bästa: ehh, åt god middag :]
Dagens sämsta: eehh hungrig konstant xD
Dagens sysselsättning: valparna
Dagens köp: inget.
Dagens längtan: sommarjobb
Dagens fundering: vad ska jag göra nästa vecka på mitt job?
Dagens middag: Biff m. sallad och broccoli
Dagens kärlek: ingen
Dagens skratt: lovisa drog ngt torrt skämt
Dagens tanke: ingen aning
Dagens irritationsobjekt: eehhh ingen, mig sj kanske
Dagens smycke: lila armband, två ringar, örhängen, halsband
Dagens önskan: ingen?

PANIK!!!!

Har varit på wiks en sväng med Mamma och Lovisa. Jag hade sånn panik, för påväg dit säger mamma "var det inte denna vecka du skulle börja jobba?" jag säger.. neej det tror jag väl inte.. men det står det på almanackan.. Jag skriker som jaa.. vet inte vad. Men som tur var så var det vecka 25 och 26 och inte 24-25.. TUUR!  Vet inte vad jag hade gjort om det var denna vecka.. uscha!
:) Nu ska jag ner och se hur det går för mamma med valparna. Föresten så har jag gått ner rätt mycket i vikt nu! :D Super kuuul, men är ju inte färdig än så blir väl mer förhoppningsvis!

Miiin sötnos!

Min älskade Saga! :] <3

Tidsfördriv

Är du beroende av din telefon?

Så fort du ser det här är du utmanad!


var ligger din telefon när du sover? -Skrivbordet
hur ofta ligger din telefon hemma utan batterier? - ehm 1 gång per år kanske
hur känns det när du inte har din telefon på dig? - hrm, tomt 
får du någon gång höra att du är en telefonälskare? - nej :) 
hur många samtalsminuter har du ringt? - 00:08:09  ( jag pratar aldrig i tfn, sen är tfnen ny också haha)
hur många telefoner har du haft det senaste året? - 2
blir folk irriterade över att din telefon ständigt är med dig? - nejs 
vad står de i de 4e sms:et i din inkorg? - skönt :) jo det är bra.
vad står de i de senaste skickade sms:et?händer?
vem är överst i listan över missade samtal? - Lovisa
vem är 6a på listan över mottagna samtal? - Anton
vem är 2a på listan över uppringda nummer? -Emelie
vad har du som bakgrunds bild? - Mig (A)
hur mkt batteri har du? - Fullt

vem är 8 på din kontakt lista? - Annalena
vem gillar du mest av dina kontakter på mobilen? - haha ;p  många!
vem är den första på bokstaven "G" i din Kontaktlista? - har ingen på G 
vad heter din mobil, som bluethooth namn? - LGGD510
den bästa låten på din mobil? - young dad- hoffmaestro
den sämsta låten på din mobil? - en hel del 
den första bilden du ser när du går in på dina foton på mobilen? - emelie

hur mkt är klockan när du gör detta? - 11:51


Valpar 2010

mina älsklingar!

S o m m a r var é du?

Bra fråga, ingen värkar kunna svara på det ändå. Det bara blåser och jäklas utomhus.. nej! Ge oss fint väder här uppe i norr ;) 


Emelie sov hos mig denna natt och vi hade det ganska trevligt, dock blev det mkt dator sittande som vanligt. Vi har en tendens till att sitta vid datan när vi är ilag. Vi får bryta den vanan helt enkelt. Ikväll ska vi två också hitta på någonting, men vad vet vi inte riktigt än. Ska vänta på att Lovisa och mamma ska komma in efter deras promenad så kan jag åka ner till Dorotea, eftersom Lovisa ska ner också så kan vi köra tsm! :)
När jag kommer hem ska jag nog bara sitta framför datorn och nörda mig som vanligt. Vi ser väl!
Jag var tänkt att ladda upp en video på valparna som jag filmade idag. Ska se om jag får till det! Laddar upp den så fort jag får någon ordning på det! hehe



Emelie hade snyggskorna!

Jag idag.
Gina Linnen
Gina Kofta
Kapahl Leggins
Örhängen från H&M
Armband (presenter)
Halsband (present)


Möblerat

Möblerat om mitt rum. De två översta bilderna är från hur det var först och de nedersta är så det ser ut nu.  Blev lite trångt men funkar! :) Nu är det fräscht iaf..

Det jag gjorde först i morse var att svimma, haha kändes lite konstigt ;p... Sen har jag städat och grejjat på, Nu är jag med Emelie! :D Som ska sova här ikv.. Wihie...  Jag orkar inte lägga upp bilder från Examen just nu på ett tag, får se när det blir hehe!

helg

nu är helgen slut och jag har haft det riktigt trevligt. I fredags var det ju klassfest och det var väl trevligt ;p haha.. igår var vi på någon fest hos någon knepig människa.. men jaa haha lite knepigt var det faktiskt.. eller ja, mkt!

Jag har börjat på en diet, så jag får inte dricka något annat än vatten elr ja, kaffe till frukost också :) men annars inget, hittils har det gått bra men den här dieten håller på i 13 dagar. Och man ska gå ner 5-17 kg så det låter ju bra haha! får hoppas på det bästa :)

Sov hos Rebecka inatt och fan vad jag sov gott! ;)  Om man jämför med natten innan.. hm. haha! Nej nu ska jag fortsätta att se alvin och gänget 2! :)  Dom är ju så söta :) haha ..  Bilder från examen får ni senare idag! (kanske) Får se om jag hinner. Pusss

NERVÖS- skolavslutningen 2010

I år går jag ut 9:onde klass och det är med blandade känslor, ska bli så skönt att lämna vissa..men vissa kommer man ju sakna så himla mycket också! Iallafall så har jag precis duschat.. ska väl sminka mig runt kvart över 6 kanske.. Efter det väntar jag på att Karolina Ska komma och fixa mitt och Lovisas hår :) Sen är det bara på med klänningen och lite smycken, sen iväg till kyrkan..

Dock är jag väldigt nervös.. Ska ju sjunga I dina ögon och kan inte hela låten.. så jag ska ha papper. Men då ska jag inte ha glasögon, så jag hoppas att jag ser någonting! :o jaja.. nog tjatat.. Vill bara att ni ska önska mig ett stort lycka till och hoppas för guds skull att det går bra XD

Dålig uppdatering, som ursäkt får ni en bildbomb!

Kommer sakna favoritzeth! <3


Var ju Avslutnings middag igår, älskar er alla! <3
kommer sakna favorit Gunnar! Som alltid har funnits där om det har varit något!

Det kommer att bli så himla svårt att lämna er på fredag morgon! :(  Kommer sakna er som bara den alla kommande år.. Och tanken av att det kanske var sista gången man såg många av er.. dödar mig..
Dock ska jag tänka positivt :) För det är avslutningsfest på kvällen! Och den taggar vi ;) ;)

Turn the lights off!


valparna växer så det knakar!

tjaaa!

men? uuusch! ;)

Hatar att fota fötter.. Men denna bild visar att skor är mkt snyggare än fötter ;) Haha!

Logen

Blev logen igår ändå, och kvällen blev lyckad ;) Haha! Tack för igårkväll Sabrina, Cathrine, Lovisa och många många fler! :D  hörde att det inte var nå folk på dg, så det gjorde kvällen ännu bättre eftersom att vi tvekade på om vi skulle till dg ist för logen.. jajaj! här kommer bilder ;)




Ok, finns lite bilder till men haha! för pinsamma att lägga ut ;)
nu blire till å göra ingenting.. mår fin fint idag också!

Logen & Dansgalan

Både dansgalan och logen är ikv, dock har jag ingen skjuts.. så vafan! Blir ju kul det häära :(  baaajs...  har damp typ.. gahlet.. HEJDÅ ha en trevlig kväll ni som ska ut

Vänjer sig allt mer.

jag börjar vänja mig med denna frisyr nu, men är fortfarande missnöjd dock lär det nog bli bättre på den fronten! :p
Ikv har våra första valpköpare varit här och valt ut en valp,  nu vet jag inte vad jag ska hitta på.. Lovisa for till en kompis och alla andra käkar middag.. hrmmmmmm vad kan jag göra? ;)

bild tagen 1/6-2010

Frisyr

Hur många skulle egentligen vilja ha så här kort hår? .. öhm, inte jag iaf.. och nu har jag det, och är förbannat missnöjd.. uuusch, det blir verkligen till att köpa löshår i sommar!!

H A I R C U T

Klippte mig 15:30 idag och jag är så otroligt missnöjd, tårarna rinner till och med. Då är det något fel, det var verkligen sista gången jag gick dit. Jag säger : "Vill ha längden kvar".. Men liks förbannat blir det kort som ja, usch.. jag hatar det verkligen. Vill inte visa mig ute. Tror att jag stannar hemma imorgon, allt suger just nu. Baaaajsa..

Nippon elr Nihon

"solens ursprung" eller "den uppgående solens land"

ska redovisa om Japan och Kina idag. Först ska vi laga mat från varje religion, det är temadag idag. Blir nog ganska kul kanske! Nu blir det bussen, puss

S o m m a r V ä d e r

Det är underbart väder, nu väntas middag (wook! :D ) sen blir det en promenad med syster och mamma :)  Här är lite bilder som vi tog för en stund sedan.

på skolan - t r å k i g t & i r r e t e r a d

Gårdagen var ju helt underbart bra. Denna dag är verkligen inte den samma, så jävla värdelös den har varit! Du förstör min dag, snälla försvinn..


Ikv ska jag inte göra någonting tror jag, kanske kollar igenom so:n en snabbis, sen ska jag bara ta det lugnt. Fundera lite på om det verkligen finns en enda frisk människa i Dorotea?  Om det nu är värt att fundera över. Ska bli så otroligt skönt att slippa vissa i 9:an.

Deppinlägg, när jag kommer hem ska jag ut och fota. Fråga syster om hon vill vara lite modell så ska ni få några bilder att se på också! Vi ses.

RSS 2.0