Hur ska jag klippa mig?

På Onsdag eftermiddag ska jag klippa mitt hår, frågan är bara hur? Behöver er hjälp..

Tycker om att ha det kort! Men nej, det blir jobbigt i längden.

Enkel?




HJÄLP MIG!

Måndag 31/5-2010

Först och främst vill jag gratta min bror! :) Grattis på 20 års dagen Petter! ♥ Vill även säga grattis till min älskade morfar som inte finns här bland oss idag, du är grymt saknad! ♥

Sammanfattning av dagen
Vi började dagen med Bild, Musik och hade sedan Svenska. På bilden ritade vi vår framtid och min framtid ser väldigt mörk ut om jag säger så! :) På musiken sjöng vi en massa, på svenskan spelade de som ville brännboll och resten tittade på. Så himla skönt! Efter lunch var det matte där vi inte gjorde någonting alls. Sen var det No, där gjorde vi inte mkt heller. Sista lektionen var Tyska, då gick vi hem till vår tyskalärare Nicolle och fikade :) Mysigt värre! Det är så skönt nu i skolan, det enda som är kvar är en SO redovisning som jag gör bort på Onsdag! (: Har pluggat lite på det ikv.


2 veckor kvar till Examen, var har tiden tagit vägen?

Photoscape

Jag använder till största del Photoscape när jag redigerar mina bilder. Dock önskar jag att jag hade Cs4, det är jätte bra ju! fast ja, jag fattar inte så mkt av det. Jag laddade ner testen från download.se (elr com) men jag fattade ingenting typ! haha! :)

Nu ska jag försöka ta tag i min design på riktigt, och göra en så att jag har kvar den ett tag också!
Vi hörs så länge. Berättar om dagen lite senare :)

Lördag 29/5-10

Idag har jag och mamma varit på Genbäck's i Åsele, handlade lite blommor eller ja, mamma gjorde det. Jag gjorde det för att hon övertala mig. Efter det for vi på ica å köpte en glass sen hem. Färgade slingor i håret när vi kom hem. Åkte till Dorotea och var med vännerna och åt glass. Kom hem, åt glass och gick till datorn.
Jag har ätit för mycket glass idag haha!



dålig och suddig bild, men efter jag hade färgat!


Dagen.

Har varit bra, om man bortser från allt regn och skit. Karnevalen var väl inte den bästa om man säger så, men barnen värkade ha kul trots vädret. Så spelar nog ingen roll, vi fick 24 uppträdanden och alla är så söta! :) hehe!  Ja, jag har fått min tröja till examensmiddagen också! Så nu har jag alla kläder till både examen och examensmiddagen. Karolina min kusin ska fixa mitt och systers hår, hon är superduktig! :) Ska klippa mig på Onsdag till veckan, så får se hur jag blir klippt, sen ska hon börja kolla hur jag ska ha det! :) Kul!   Ikv får jag se om jag ska slinga håret och bara ha en mysig hemma kväll eller om jag ska ner till Dorotea och mysa med flickorna, snacka och grejja på. Vi får se! Nu ska jag bjuda på några bilder :)
Dagens klädsel.
Leggins Kapahl , som används flitigt! ;)
Baslinne Gina Tricot
Vit tröja Gina Tricot
Fyrklöver halsband, julklapp
Örhängen- vita pluttar
Skor- skopunkten.
Namphet är så himla gullig! :)
fina lova! :)

Uns morgen

En bild från fjolårets karneval :) Jag ska ladda batterierna i min egen kamera så blir det några bilder imorgon också! :) Får man hoppas på, jag ska inte klä ut mig. Sist jag gjorde det var typ i 7:an så.. haha! tråååkmåns är man väl, men ja.. skyller på att elevrådet inte kan vara utklädd (A) HAHA! Nej men nu :) Ska jag gå! Pusss

Dagens

Idag hade jag bara 3 lektioner i princip. På no:n blev det film, so:n rita, svenska se konsert, idrotten spela brännboll.
Tog även Gardacil idag, min andra spruta. Gjorde ju jätte ont denna gång! Men som på plåster på såren fick jag ett pokémonplåster ;) då kändes allt mycket bättre haha!
Dagens
Baslinne Gina Tricot
Linne Gina Tricot
Jeans leggins Vero Moda
Cardigan Lindex
Skinnjacka Halens
Väska Lindex
Skor Skopunkten

Nu hade jag tänkt att sova :) Imorgon är det långdag... men men! På fredag är det karneval så då blire chill, sen blire pizza med Elevrådet! ;) Hane

Mannen som älskade Yngve


Har precis tittat på filmen "Mannen som älskade Yngve" Filmen var till den största del bra, lite dryg ibland men väldigt sevärd! Några tårar kom det nog ibland.
Jarle och hans kompis smiter från någon slags skola tillsammans. Kathrine följer med och blir sedan Jarles flickvän. Jarle och hans vän (som jag inte minns namnet på) startar ett band, i bandet ska även Kathrine vara med. Kompisen säger att en flicka kan skapa problem i ett band och det blir stora problem. I skolan börjar det en ny kille vid namn Yngve. Jarle får kontakt med honom och börjar umgås med honom allt mer och Kathrine accepterar det. Sen får Kathrine reda på att Jarle tycker om Yngve, och de blir tillsammans!
Det är så mkt mer i filmen, som jag inte har nämnt. Ni borde se den :) Finns på voddler för den som har det! Den är gratis också. Om ni tkr att det är dryg i början så tycker jag att ni ska fortsätta se den! :) 
En fråga
Varför är det så svårt att bli accepterad som homosexuell?

!2 buss

hejjjsan ;)  Jag tog 12 bussen hem pga av ont i magen? Men smärtan har försvunnit nu. Jag har dammsugat och torkat golven här hemma så nu lär Mamma bli glad! Får man hoppas iallafall.. Jag skulle vara dutkig och börja med middagen, sen skulle jag koka kaffe för att gör Pappa och Petter glada. Då insåg jag att jag var 1,5 h för tidig. Alltså, det är ju en viss tid pappa kmr hem så då brukar maten vara färdig. Ah, jag är så smart.. och så inteligent.  Men nu ska jag snart gå ner och börja fixa.  Har myst en massa med valparna också ♥
Nu sitter jag och pratar med Emelie på msn, saknad! :) Men ska träffas i helgen så blir nog bra, och den jäveln åker till Italien..  Avensjuk är man!



Då var det humöret glömt..

.. ja, jag var så himla glad imorse. Varför visste jag inte, men jag gick runt och sjöng och visslade som man brukar göra när man är glad? eller ja.. Något i den stilen iallfall! När jag stod och sminkade mig kom jag på "FAAAAAAAAAAAAAAAN, jag har matte prov idag".. Det förstörde min dag, fatta dåligt det kommer gå.. ajja TA LIVET MED EN KLACKSPARK. Hoppas på en bra dag ändå då..
XoXo ssmatilda



Happy Ending

Dagen har varit bra :) Varit mycket sol, plus att vi även har haft det riktigt skoj på skolan. Inget speciellt som har hänt dock, men den var ändå bara bra! ;)  Snart är det slut på detta, kommer sakna min underbara klass! Men jag hoppas få en lika bra ny klass.. haha tveksam på att jag får en lika bra, men man kan ju försöka göra något bra utav det.

Asta (Ena vår hund) fick åka akut till veterinären i Strömsund nu på eftermiddagen. Hon kunde inte gå eller något fick jag höra när jag kom hem. Hon hade fått kalkbrist pga. Valparna. Valparna skrek efter mat och ville nog ha mamma där! Men nu är Asta hemma och hon har fått kalkersättning eller vad det heter, en massa mediciner. Så det här ska nog gå bra :) Må säga att ha djur inte är billigt! Framför allt när de måste iväg till veterinären. Nu är det ju inte jag som betalar sånt där, men när man skaffar egna djur får man nog fan va beredd på att det kommer kosta en del xD.. Men det är det nog värt! ;)

Jag själv kom just in från en springtur i det fina vädret! Nu väntas middag, mitt tidsfördriv är musik som vanligt och ikväll vet jag inte vad jag hittar på. Får väl se :) Ha det så bra så länge!



Har alla sånna här lärare?.. Som ligger på bordet och leker mumie? Nej, tror inte det! Haha nej men sanningen är att de gjorde gipsmaskar men såg ganska fult ut. Kommer sakna Strandenskolan alltså xD haha

Monday m o r n i n g

Godmorgon, jag ska alldeles strax borsta tänderna och sen bär det av till skolan. Är väldigt trött idag, varför har jag inte ett riktigt svar på men jag hoppas jag piggnar till under dagen. Är ledig en timma idag 9.10-10.30, tror att jag bara ska slappa då, får väl se. Samtidigt som det brukar ju inte kunan gå å slappa på skolan, alltid något som händer. haha!  Ni får ha en fin måndag så hörs vi ikv :)

E v a s Chokladkaka

blev så att jag bakade en Evas chokladkaka. Är som kladdkaka typ ;p haha! Fast vart typ äcklig, menmen! Man kan inte vara bra på allt ;9
smeten såg väll iaf god ut? (A)
Nu ska jag snart sova! :) Ni får ha det bra, jag har ett prov i veckan också -.- Men det är inte mkt! :D  Bara ett matteprov som kommer gå som getballe. Men det ordnar sig nog! ;d Karneval i veckan också! :) hörs

B a k a

Nu ska jag baka något jag inte gjort på väldigt länge. Dock är det väldigt simpelt! :)  Bilder kmr i nästa inlägg antar jag!

Hej,hejdå

nej men :) rubriker suger!
Jag ska ta och fixa lite här på bloggen,
idag åker Bror tillbaka till Umeå, men de flyttar ju snart hem så blir bra det! :) hehe!
Viii hörs.

h e j- mitt sommarland

gårdagens skolkläder..
leopard linne
lackleggins
baslinne
cardigan
skinnjacka
halsduk
tygskor.
mys i solen!
grillat till middag! ;) mums..
vi hörs sen :) PUSS

oooont - o n t

Jag har så ont i baken.. haha! Blev mkt cykling igår ju, kan bero på det. Är ganska ovan ju.. hmmm kanske skulle börja cykla mer?.. är ju fan kul! ;) plus mkt lättsammare än att gå..  Ajja, har just duschat efter en joggingtur i regnet. Vilket var härligt, älskar att springa i regn, eller ja överhuvudtaget träna i regn. Typ skönt! :D
Nu ska jag sminka mig och klä på mig, vi hörs! puss

M y s - kväll

Har haft en supermysig kväll tillsammans med Rebecka och Lovisa, och lite annat folk! :)  Först tog jag och lovisa cyklarna och cyklade ner till Dorotea, därefter for vi till Rebecka, sen ner på ok, köpa glass. Sen på björnvallen, satt på plan och myste. Solen sken ju så underbart! :) Love it!. Sen cyklade vi runt typ, träffade en del. Därefter satt vi oss vid t-bryggan och lyssnade på musik och bara pratade. Träffade även Felicia och Linda en sväng där :) Ja, vi har bara myst på helt enkelt, blev mycket prat också.  Om jag får säga det själv så tycker jag att jag har varit ganska duktig inom sportfronten idag. På idrotten orgienterade vi, sjukt jobbigt vill jag lova, helst när man ska kuta upp för en slalombacke ja iaf.. sen cyklat 1,2 mil + några kilometer till!  Är så duktig ;) haha!

T I P S

Något  jag länge funderade på att köpa var Leggins med mönster. När vi var i Göteborg så passade jag på att köpa, köpte 3 par och jag älskar dom!  Dessa är köpta på Kapahl för 150 kr/st. Värkar vara relativt bra kvalité på dom hit tills iallafall!

<3

dagen har varit bra än så länge :) solen skiner och ja, underbart helt enkelt!
Ikv blir det kycklingsallad till middag, så himla gott när det är varmt!
Lite ninja över denna bild! ;) ;) haha, valparna växer så det knakar!
Allt växer så otroligt fort nu när solen tittar fram,  när gräset är grönt är det sommar! ;) det är sommar nu :)

Härlig dag!

Dagen har varit sjukt härlig :) Allt har varit bra. Ovanligt för att vara mitt liv, men ja den har verkligen varit bra! :) Solen har skinit och det gör mycket i denna värld!  Jag har hunnit göra frågorna till No:n så nu är det färdigt, har inte speciellt mycket att plugga på. Ett matteprov på tisdag, annars vet jag inte. Är helt lost, vet bara massa redovisningar typ.. haha!
Dagens:
Två baslinne från Gina Tricot.
Leggins från Kapahl
Fula skor från Dinsko
Kofta från Adidas
Skinnjacka från Halens
Halsduk
Örhängen från H&M
massa sommarkänslor!

Göteborg i bilder

Så härlig vecka, har ingenting att plugga på :)  Får se hur mycket det blir nästa vecka menmen! Ska alldeles strax ut på en promenad med mamma i det fina vädret! Med oss följer Asta och Indy.  Snart är det riktig sommar ! härligt härligt. Mitt liv är grymt och jag skiter i just dig Du är ingen i mina ögon just nu.

Här kommer bilder från göteborg!









Haha, snygg stil när jag bowlar ;)




har en massa bilder! Men lägger endast upp vissa :)   Men ja, vi hade det ganska kul i Gbg föresten! :D


Riktigt uruselt!

Min uppdatering är som en dyngig kalsong..
Jag har varit i Göteborg där det har varit helt okej faktiskt! :)   Får se om det blir andra planer framöver i mitt liv.. hehe! ja, Jag kom iaf hem igår, pank och rik på kläder. Vilket ioförsig är väldigt bra. Men just nu känns det som om pengarna hade varit viktigare. Det är ca 3 veckor kvar tills sommarlovet, vilket inte är länge alls! De två första veckorna jobbar jag åt kommunen tror jag (har inte fått klart för mig ännu), sen har jag sommarlov till de två sista veckorna när jag jobbar på ica! Denna sommar kommer troligtvis att bli grym! Taggar trillen och dansgalorna! :) Idag på musiken hade vi examensövningar och det känns verkligen att det snart är sommar, eller ja det är ju sommar. Det har varit världens åskväder ikv! Tråk tråk, dock har vi haft mycket främmande. Två personer som har kommit och kikat på hundvalparna också! :) Mycket skojjs!
Bilder från Gbg kommer framöver..
Dagens:
Baslinne: Gina Tricot 150 kr
Gult Linne: Gina Tricot 200 kr
Leggins: Kapahl 150 kr
Cardigan
Tygskor: Dinsko 200 kr
Örhängen: H&M 70 kr

jaaaa

Igår var jag till tandläkaren, där dom sa att det finns risk att jag behöver natttandställning.. jag bah, whuuut. :( vill inte, men då sa dom senare att en sånn gick på 3000 kr.. Tycker ändå inte att det är värt.. Fast ja, jag vill ju inte ha en klappande käke? hmm..
jag tog tolvbussen hem som resten utav klassen gjorde, hela klassen lär få frånvaro hela dagen.. haha! men vi var ju där till 12 iaf! ;) ajja, anyway. Nu ska jag duscha eller hitta på något annat roligt. Ikväll åker jag och min underbara klass till sköna göteborg och njuter av livet. Med bra sällskap kan inget gå fel helt enkelt! Ni är underbara sötingar :) I göteborg ska vi bland annat åka över till danmark, gå på universeum,stan,bowla och massa annat roligt! :D ni får ha det bra ! så hörs vi när jag har kommit hem, detta kommer bli en lång resa :( haha! Lätt värt det. Pusss

åh, ibland är det jobbigt!

att blogga, men för det mesta är det kul! ;) nu ska jag väga valparna. Puss


Maj-testet

Maj-testet.
Måste göras annars kommer den du älskar mest dö inom 10 timmar och det är sanning. Om den du älskar mest dör, kommer du vara mördaren och aldrig bli förlåten igen. Välj själv...

6 JUST NU :

Humör - trött
Kläder -  tunika o leggins
Håruppsättning -  lugg uppsatt
Musik - I'd rather be with you - Joshua Radin
Internetprogram uppe - Facebook,blogg,
Mat du vill äta -  ehm , inget nu!

5 ärliga svar.
Är du homosexuell? - nej
Går du i skolan? - ja
Önskar du att ditt liv var annorlunda ? - nja, ibland! 
Har du haft självmordstankar -  ja ;p men inte så allvarliga!
Är du kär? -  nej :)  

4 saker du älskar ;
1. Sommar
2. Kameran!
3. vännerna! 
4. Musik!

3 random frågor
Har du någon gång varit medlem på lunarstorm.se - ja 
Har du någon gång spelat trückspelet -  nej
Önskar du att du hade en annan mobil ? - nej :)  

2 betygsfrågor

Har du någon gång fått MVG - japp :)
Har du någon gång fått IG - haha ja ;)  

Återigen..

.. är det söndagkväll och jag gruvar mig för skola. Dock är det bra denna gång, endast 2 dagar kvar tills vi åker till Göteborg. Jag hoppas att vi går halv dag på tisdag, annars kommer jag inte att hinna packa och greja allt innan vi åker. Om inte, så åker jag nog hem ändå ;)

Jag har funderat på en sak.
Det är så mycket man inte kan prata om med vissa personer och så är väl alla. Men sen sitter man och skriver en hel massa på tillexempel blogg. Då kan alla lista ut vad felet är och allt. Det är ganska knäppt,  men ja. Så är det!
Jag är trött.
Är det konstigt att jag är trött när jag endast sov 6 timmar inatt... Jag som minst brukar sova 12 timmar per natt! Hehe, nej detta får inte hända igen :) :)  eller? Tycker iallafall att det är ganska mysigt att sitta framför datorn, helt själv en helgskväll. Man får tid att tänka igenom livet, och bara vara. Det är skönt! Sen att det inte finns så många att snacka med på internet är en annan femma. Det är inte därför man sitter uppe! :) hehe!
dom har enligt sopat gatorna!

Sunday

Söndag. Idag vaknade jag kring 11-12 tiden, blev lite sent igår. Blir lätt så på helgerna ;p.. Man fastnar vid dator och glömmer bort tiden! haha igår var jag uppe till 4. SKÄRPNING matilda ;)   nej men. Inte bra det där ju. Datorn är äckligt äcklig! haha... Idag har jag inte gjort så mkt, åt frukost, gick ut och pratade med pappa om moppen, som har något fel för tillfälligt. När man startar den så börjar den gasa av sig själv osv.. haha, ganska fult! jaja, sen gick jag in. Började med packningen, jag är inte färdig ännu. Men snart så! :) Efter det tog jag en dusch, och nu sitter jag här. Göralös som vanligt, men så är det att vara norrlänning ;) haha..
NEJ nu vill jag till GÖTEBORG! :D  Och det ska jag också! TaggaTaggaTaggaTaggaTagga!!!! :D
Matilda just nu.. HIHIH! Heeejdå :)

Saturday night

Sitter här hemma för mig själv, eller ja, iallafall på mitt rum. Lyssnar på grymt gamla låtar och har det allmänt bra. Är dock fortfarande förskyld vilket inte känns så bra. Men jag hoppas på att bli frisk till Göteborg ännu iaf!
Min tråkiga tid är inte längre så tråkigt, nu finns valparna och dom är så mysiga. Dock har dom ju inte öppnat ögonen ännu, jag vet inte om dom hör något heller men om ca 1-2 veckor bör dom göra det! Jag kommer se en extremt stor skillnad när jag kommer hem från Göteborg och när jag far. På valparna alltså :)
Mamma och pappa sitter och tittar på en jätte bra film, dock har jag redan sätt den så hade ingen större lust att se den, nu kommer jag inte på vad den heter!  jaja, Lovisa är hos emma, Anton & Lisa åkte till Umeå, Petter är med några kompisar. Så ja, jag är ganska ensam ikv. Nog för att syskonen aldrig är hemma annars, men haha! :) jaja. Svammel, här har ni lite bilder.
Var barnvakt åt dessa sötnosar. Nora har vattkoppar, därav prickar i ansiktet. Sötnosar!
dagens:
tunika- Ellos 200 kr
Leggins- Åhlens minns ej pris

Friday Night

denna kväll har jag tillbringat med Rebecka, emelie och lovisa. Först for vi till Rebecka, där ingen var hemma, så vi klankade in. Satte oss vid datorn och mådde allmänt bra. Sen kom "ägarna" till huset hem, då fick vi skärpa oss ;) haha! vi höll ju på att riva ner huset. inte!
Ja, sen blev det en glass på ok, sen upp till emelie och såg talang. For sen därifrån, gick hem till rebecka igen. Och nu är jag hemma, hem ljuva hem! Jag älskar verkligen att vara hemma, helt otroligt skönt! :)
dock jag har jätte mycket feber nu, så känner mig inte allt för kry! Men ska vila upp mig i helgen.
köpte två koppar choklad idag. Mumms
kärlek till mina skor.<3
sov gott mina söta! :)

Monday Morning

Nog för att det är fredagmorgon, men den låten är grymt jävla bra! :)
Jag känner mig sjuk, ont i öron och extremt ont i halsen! Jag är trött, och känner mig febrig.. Jag hoppas bara att jag blir frisk tills vi åker till Göteborg, det är ju bara några dagar kvar. Skulle inte förvåna mig om jag var riktigt sjuk tills dess. I mitt fall så räcker det tydligen inte att man har varit magsjuk, nej då ska man bli förskyld på köpet också! Härligt Härligt! Mitt liv är så underbart när det gäller sjukdomar :P haha!  Jajja, ihelgen ska jag bara packa en massa och mysa med valparna, Dom har redan ökat 50-90 g på bara 3 dagar. Men dom har säkert ökat ännu mer i vikt idag, eftersom det var igår vi vägde dom och då var det 2:a dagen dom levde ;) hihi!! Fatta stor skillnad man kommer se sen när man kommer hem från GBG! :D  åååh, mysigt.


HELG!

Hemma!

Är nu hemma efter en dag med många händelser. Dagen började med skolbuss till skolan. Som vanligt, därefter blev det Kemi Nationella. Som gick ungefär, SKITDÅLIGT! Ig för hela slanten ärligt talat hehew.. Efter det kom mamma och hämtade mig&lovisa, vi for hem och åt. Sen for vi till Lycksele en sväng, letat examensskor och cardigans och massa annat. Hittade inga examensskor, Cardigan hade mamma redan stickat en åt mig. Men jag tyckte inte om den , så jag köpte en ny. Men när jag kom hem så sa både Lisa, Mamma och Pappa att den hemstickade var finare. Så, det var ju ganska onödigt att köpa den, Men nya kläder är aldrig fel! Nu är problemet bara vilka examensskor man ska ha, antingen får jag ta å beställa några från internet.. Eller så får jag köpa mig ett par i Göteborg. Får se! ;p
Vi for på Lilla Bageriet och fikade, jag tog wienebröd och cola. Dom andra tog nå mer "svulligt" haha ;) jag var så duktig så! ;) ;) nejmen.. ah, nu har jag inge mer å skriva.. Förutom att när jag kom hem så tog jag och lovisa en springtur, jag börjar bli duktig på riktigt jag!  ;)

härligt, det tar sig!

Nu har jag varit ute och gått en sväng med mamma och lovisa. Lovisa fortsatte men jag och mamma gick hem. Det var underbart väder ute och ja, det var bara underbart. Jag och mamma började prata om valpnamn. Kom fram till några intressanta, så vi får se! :)  Förra gången var det Wille,Walle,Vidar,Viggo,Vegas! Men denna gång blir det lite svårare, eftersom att det är fler honer än hanar. Det är mycket lättare att döpa en Hane än en Hona enligt mig! :)
Har varit på möte om klassresan ikv med, jag taggar klassresan så otroligt mycket och det ska bli grymt skönt! ett stort plus är att vi får relativt mycket fickpengar också! :)

välkommen till världen sötnosar!

Inatt klockan 02.00 kom dessa söta valpar! Åh, man blir helt förälskad av att bara titta på dom. Man kan sitta där i timmar och bara titta på de söta små varelserna! <3
grymt söta! :D <3

Hejja mig!

Ikväll har jag pluggat och fått in en massa nödvändigt vetande i min hjärna. Vilket är bra, jag hoppas att proven går bra imorgon! Om inte, så ja. Ärligt talat så får det gå som det vill, jag är så skolless och orkar ingenting. Alla säger typ "kämpa in i det sista" man bah, men vafan det var typ 50 år sen du gick skola!?!?!?)#)"%=?"#% dampar loss utahelvete! :D haha..
Iallafall så for jag och syster ut på en joggingtur som uppvärmning, när vi kom hem så körde vi intervaller dvs Idioten, 2 saker vi kom på själva. Och ja :) Jag kände mig superduktig! ;) haha, nu sitter jag här nöjd som aldrig förr och har just målat naglarna. Jag målarna naglarna ofta som fan nu, men ja. Det är fräscht med snygga naglar, denna gång blev det bara en vanlig manikyr som är snyggast tyck ja! :D  Jaja. Ska börja ta träningen seriösare nu, jag kan ju inte fortsätta som jag har hållit på. Usch! ja ja :) ord är alltid ord, ska bara försöka fullgöra dom nu också! Ha det bra. Nu ska jag kolla facebook, coolt.

Måndag 3/5-10

Dagen har gått snabbt och varit bra, vilket är positivt! :) På lunchrasten köpte jag nytt smink (foundation&puder) Så nu är det köpt iaf. Ikväll ska jag plugga lite grann, om jag orkar. Eller jag måste orka! :P har just 3 prov imorgon så. Ska även vänta på astas valpar ikv! Hon har börjat visa av att valparna är påväg, så antingen kommer dom ikväll eller imorgon bitti! Eller inatt! Ja vi får se. Ska bli så mysigt med småå valpar! hihi




dagens outfit...
Kavaj: vet ej vart den är köpt :p
Linne: Gina tricot 200 kr
Baslinne: New body 150 kr
Leggins: Gina Tricot 149 kr
Armband: Ullared eller något sånt.


Min vecka.

Denna vecka är det ganska mycket som ska göras. Iallafall i provfronten! Vilket inte känns så bra, men blir väl bättre när veckan är slut! :) Ska bli så skönt att åka iväg till Göteborg. Komma bort från verkligheten! Men nu ska jag sova, skola imorgon! Och jag är trött. Trots att jag sov 2 timmar ikv.  Sov gott!

Hihih Sött

Mucka inte med mig idag för jag har världens värk. Så usch, dagen förstörd plus några dagar framåt. Nu ska jag äta godaste middagen! Puss
bild lånad från google.

I dina blå ögon

Nu vill jag ha examen här, fast ändå inte. Kommer sakna min underbara klass så himla mycket! Men det är väl något som måste göras helt enkelt. Jag får det nog jätte bra i vmina också! Hoppas på det iaf :)
Denna vecka ska jag börja med att packa till Göteborg, det är noga att man har med sig allt! haha :)  Dock ska jag shoppa mycket där. Så måste lämna lite plats åt det nya! Ut med det gamla in med det nya!



Grillat!

Ikväll har vi grillat, jag , rebecka,lovisa,emelie och emelie! :) Var mumma, älskar verkligen grillat! Ja, iaf så blev det värsta feta middan. Men gott vare iaf. Inte nog med det, vi har ätit massa onyttig heter också.. Dock tycker jag att man får göra det ibland ;) haha!
 




Mer bilder kommer väl sen, imorn eller nå! ÅH nej :( måste plugga imorgon också, fan vad tråkigt! Puss


Lite roar dem små.

Just nu sitter jag hemma hos rebecka, eftersom att jag slaggade där inatt. Dansen igår var relativt bra, men jag jobbade ju den största delen utav den :) Småkul med alla fyllon som kommer fram osv.  Efter jobbandet så vart det några danser sen for vi hem. Somnade runt 4 tiden, Jag vaknade vi 12 , sen duscha ja. Efter det gick vi på ica å handlade till ikväll. Vi ska grilla, och har köpt en massa onyttigheter!  Dyrt blev det också, men det är det värt :) hihi!  Nu har vi precis kommit in, och jag sitter och leker med rebeckas nya dator+cam. Mycket roligt... haha lite roar dom små trots allt :)




HAHAH !! åh, ja :) hejdå


RSS 2.0