vill inte välja, vill ha det enkelt för mig.

Nu är jag i en fas där allt känns jobbigt, När det känns som alla hatar en själv. Har ni haft en sånn fas någon gång? En viss period som allt har varit så sjukt jobbigt. Ja , jag hoppas då att denna period snart är över. Jag älskar mina vänner så oerhört mycket och är evigt tacksam att jag har dom. Det är något som sällan tas upp, och ja. Man glömmer bort det helt enkelt!
Sen finns det ju även det motsatta könet som kan ställa till med lite problem lite nu och då, men inget speciellt. (Har ju vänner i motsatta könet också ju) HÖHÖ.

Dagen har gått bra, Började med typ Matte (går segt).  Idrott (teori) , engelska (ogilla), Svenska (skrivande) Gruppträning (kul! ) haha
Vi hade STEP på gruppträningen, vilket var riktigt kul! Dock är det jätte äckligt att man inte hinner duscha, eftersom vi bara har 10 min på oss innan bussen går så, men duschar hemma så :)
När jag kom hem, typ halv 6 eller så, tog jag mig ostsnichtzel men potatis och beasås! Muumma :D
Nu ska jag bara ta det lugnt, ha en fin kväll!

Like it's her birthday

Dagen har bestått av kärnämnen och återigen kärnämnen + 2 medicinsk grundkurs.  har skrivit så jag fått ont i tummen Vilket är ett gott tecken kanske? Eller inte, har ju problem med min tumme.. haha.   Tur man har grymmeste klassn så man klara av dagarna då ;)
Dagens händelse: YouuTuuubE, Youtuubeee, Youtubeee x7 haha! 

Annars går det bara fin fint i Vilhelmina (: Trivs super, dock är bussen ett problem som stör mig, men något jag får stå ut med! Blir långa dagar, vaknar 6 på morgonen och kommer hem vid 6 på kvällen men det får helt enkelt funka (: Idag när jag kom hem käkade jag sen gick jag och hämtade posten (eftersom bror är så lat), efter det började jag med skolarbeten, blev lite gjort iaf!  Sen packade jag idrottskläder, och nu sitter jag här. Tror att jag ska måla mina naglar eller något, (tidsfördriv)
ha en fin kväll! kram

Utan Dina Andetag

Tänker på dig jämt och ständigt. Du är en person som alltid finns där, jag vill ha dig ur mina tankar men du vägrar försvinna, är detta ett tidigt tecken? På att du är unik?  Du är dig själv och ingen annan, är det de som är speciellt?

first time

För första gången i hela mitt liv, har jag tvättat i tvättmaskinen! Är inne på min andra tvätt nu ;) är jag inte duktig? haha

Vaknade runt 11:30 tiden, mådde hur bra som helst! (: Sen tog jag det chill. Tills Nora, Catarina och Lars-Ola kom och hälsade på. Då fick jag lite småbråttom och hoppade in i duschen hih! Åt en jätte god middag precis som var Laxfilé, klyftpotatis och dillsås (?) mumms! haha (:  Imorgon är det skola igen, hoppas denna vecka går lika fort som förra bara (:

Laddar upp lite bilder från gårdagen också! Kvällen var en mycket lyckad kväll vill jag lova :) Trots liten folkmängd!
Hahah

maddi jane

Många av er har säkert redan lyssnat till henne :)  Även jag har gjort det, men nu lägger jag upp en video med henne här på bloggen så att dom som inte har hört henne ska göra det! Hon är helt otrolig :)

Blå+ Hej




Själv tycker jag att denna bild blev bäst ;) ompa ompa faleralelaaa (8)

NU kör jag på blåa naglar ;)  Klippte löshåret också, blev helt fail men äsch sätt ju ändå ba upp de oftast ändå så :) Ikv ska jag inte göra nå.. ba sitta här och slöa (: Ta mig lite cola kanske! Muuums (:   Imorgon blir det kanske Hoting, får faktiskt se :) Eller om det blir en lugn helg, men knappast! Brukar ju inte bli så ändå.. haha :)

Skolan går bara bra, har hamnat i en jätte bra klass och det är ju det som är viktigast typ! :)  Går inte en enda dag utan att vi skrattar (så här långt) Får väl se hur det blir med det framöver :) haha!  Idag hade vi vård och omsorg på förmiddan. Fick typ bädda sängarna när en av oss låg i, sen så höll vi på så. Lärde sig ganska fort hur det funkade, ska ut på min första praktik inom vården vecka.. ja när det nu var, 46 kanske? (:   Ska iallafall bli kul!  Dagens händelse : Nallen flög i kaffekoppen. haha

Spåkulan x2

God afton Matilda
En ny förälskelse drabbar dig och nu står du i valet och kvalet. Här finns inga säkra kort.

God afton Matilda
En person i din vänkrets tar energi från dig. Ställ inte upp när du inte vill. Lär dig att säga nej. 




Som att jag inte kan säga nej.. haha ;) fast spåkulan har oftast rätt, nu ska jag sova! fan va skönt det ska bli :D Puss och godnatt..


op1

3:e dagen har gått och snart helg! Trivs ganska bra ju mer tiden går, dock hade jag och anna världens ah, ok som vi inte har det annars men flummhumör. Dock är det väl så folk får ta en, eftersom vi inte är ngra andra.. haha tragiskt nog ;)  Nämen, var jävligt trött idag också, kan det göra påverkan i vårt flummhumör? 
medicinska grundkursen är börjad, vi skulle läsa typ ett kapitell idag. Tror inte att någon i klassen läste, lyckades väl störa dom så pass mycket att dom inte kunde.  Och jag har inget tålamod till att läsa, framför allt inte nu! Så tidigt på skolstarten, jaja det blir väl bättre hoppas jag :)  På idrotten i morse var vi ute, fan va kallt det var.. Blåste ju så härta vore nog ;) haha nä, men blåste rejält!
På sista lektionen så köpte jag en chokladboll som jag och anna åt, haha svullisar.. Sen har jag köpt två koppar oboy idag, faaan! Igår åt ajg en chokladboll och en masarin, hejja jag är nyttig.. haha men snart blire pulver ;)  


Saknar min syster faktiskt :) Men så himla skönt att slippa henne också!
Får se om det blir Hoting i helgen, om det far dit något folk. Isåfall hör jag med Cathrine om hon vill hitta på ngt så vi kan hitta på något kul! Hihi, behövs  :)  

På tal om bananer (ingenting) Så kollade jag efter lite permar alldeles nyss till skolan, då ser jag att en perm är alldeles trådig och trasig. haha, Saga (valpen) har väl käka på den. Den så jävligt fin ut ;)  Tar nog med mig den! När jag liks håll på skriv så kan jag ju även klaga på skåpen som vi 1:er har fått på op.. När överiga elever får dom största skrivbordsskåpen (?) så får vi ett skåp, där permen precis rymms in. Varför kan man inte lägga mer pengar på något sånt, ist för att köpa en docka för 30.000 kr, som dom tydligen hade gjort. haha , förstår mig inte på vissa saker, men det blir nog inte bättre med tiden heller så ska sluta klaga ;)

Hoppas verkligen på att det är fångarna på fortet ikv! :D  Åh, jag slutade tidigt idag.. Måste ju ta vara på sånna dagar, för det lär ju inte finnas någon tid över till att fara hem med 2 bussen några många dagar i veckan! :p op2 börjar typ 1-2 på fredagar, så himla slappt!..


Nu kommer ni knappast orka läsa  allt detta, men ni kan ju göra't om ni är intresserad utav min vecka så här långt!  Hej ve ji, hoppas på en lite piggare Matilda imorn så jag kan ta skolan seriöst eftersom vi ska göra diagnoser.. i matte och Svenska, Matte som jag älskar och svenska som jag gillar lite mindre.. haha

omg.. höhöhöhöhöhö

Lite bilder!


hm, logen outfit håårt som fan.. jävligt kallt på kvällen dock!

;)

köpt nya byxor med...
Men laddar upp fler sen ;P hej


sommarlovet -10 sista inlägg.

ja, detta blir då sommarlovets sista inlägg 2010. Jag måste säga att min sommar har varit underbar! Såhimla grym, har inte varit många helger man har varit hemma och tagit det lugnt.
Sammanfattning utav lovet:
Avslutningsfesten, Diet gick ner 6,5 kg , Jobbade 2 veckor på kommun , minns inte så mkt mer.. Men grymt iaf :D Vi hade nog avslutningsmiddagen då också. Plus en massa trevligheter med vänner! ♥ Var kanske logen då också haha
Logen! Travet! Lajksjöfestivalen och åselemarknaden.  Åsele var lätt grymmast, saknar som fan! Men grymmare blire nästa år :D hehe!
Sommarjobbade två veckor, Logen och Dansgalan. Logen var grymmast ever, och hade trevligaste folket med mig! :D  Dansgalan, sällskapet var bra men galan var sämt! Hehe, men blev ju som sagt rikare av både det ena och det andra!

Det har hänt så otroligt mkt i sommar, som jag verkligen itne trodde skulle hända. Sommaren 2010 var verkligen grymmast, nu har syster flyttat och jag börjar skolan imorgon. Känner mig en aning nervös faktiskt :p Och väldigt osäker på om jag kommer stanna där! Men det återstår att se :) Ha en fin kväll!  Jag har just tvättat löshåret, som typ tar en evighet, så nu torkar det.. och jag ska väl titta film! Pusss

Hur bär jag mig åt? ;)

ja, dansgalan var inget att hurra för. Men vi började dricka lite här, sen for vi te vmina. Där vi sen for te emma, träffa hon en stund, sen drog vi på ngn fest ngnannanstans.. haha men for snabbt som fan där ifrån, ehm ja :D Sen blev de galan, ööh blä. sämsta ever! Aldrig igen, haha säger jag nu ;) men ah. Jag lyckas alltid! då menar jag ALLTID att skämma ut mig.. men det ä som det är! Kom hem med ngra cider fattigare och en vindunk rikare.. jag är grym ja!

Ikväll ska jag försöka somna tidigt, pga skolstart imorn! Känns skönt,att få rutiner igen.. dock känns det inte rätt, men vi får se :) anna sa åt mig att jag måste vara glad, så jag får försöka! haha :)
hahaha.... Felicia och jag i Umeå -08 tror jag ;) fan va heta.. hahah

hej tråkig

Hahaha hej jag bjuder på mig själv en aning.. eller så har jag bara förbannat tråkigt!!
Fick en jätte cool ring av syrran idag med :D haha .. Fast.. på bilden ser den ful ut :(

Sov som den människa du är.

Haha.. Sov i 15 timmar och det är riktigt ovanligt för att vara mig! Men nu är jag utvilad iaf :) Dock lite trött fortfarande. Ikväll blir det grillat till middag! Med min underbara familj :) Får se om det blir Dansgalan imorgon, vilket vi hoppas på! det är skjutsen det sitter i! Men det blir säkert inget, med vår vanliga tur så :) 

Då var sommarn över också! Skolan börjar på måndag, otaggad som fan!

Vill ha!

När jag var i lycksele köpte jag 3 plagg för 700;- det blev 2 par jeansleggins och en tröja bara. Men nu när jag tittar runt på nätet, så är det så mkt man vill ha! Dock kmr jag inte kunna köpa ngt av det skulle jag tro. Eftersom att min lön ska gå till linser! attans :)


Dagens bästa vän!

dagens bästa vän är Cola! Imorse när jag vaknade kände jag "jag behöver cola". Perfekt för dagen efter!

Var ska jag börja.. Gårkvällen var hur bra som helst! (: Galen men grym! haha blev så  himla mycket skratt! Ja , det där gör vi om fast snäppet bättre! Syns inte vännen kunde följa med, lilla vän blev typ orolig ju!

titta osminkad jävel med goocolan! HA :D

Logen nästa! ;)

Ikväll blir det brattbäcken med ett helt gäng sköna tjejer! :D
me todayyy

Till en ängel - 13/8-10

Spelade in ett litet videoklipp på när jag sjunger till en ängel- sonja aldén.
Min röst är helt cp, är förskuld osv.. sen gick det inge bra heller, jaja! här får ni ;P


Får mycket energi utav tidiga mornar!

Det är nog sant, man blir så mkt mer effektiv på dagarna om man kliver upp tidigt på morgonen känns det som iallafall :)  Jag klev upp vid 06:15, duschade och sånt sen åkte jag till jobbet, jobbade till 2. Då jag kom hem så följde jag med mamma och handlade på Wik's. Kom hem, började städa garderoben, så nu är den riktigt fin! :) Sen började jag städa, dammtorka, dammsuga osv. Nu har jag det fint igen! Sen käkade jag, efter maten blev det dator och sånt, men då kom jag plötsligt på att jag ville ut och springa! Så efter springturen på ca 3-4 km så var det en norsk här hemma. Han hade gjort illa sig på lastbilen, han behövde hjälp. Han hade slagit upp huvudet så det var ett 3 cm:ers sår där. Mamma ringde sjukan osv, hjälpte han eftersom hon är sjuksköterska. jag fick agera som hjälp, lite som en undersköterska ;) hahaha. som jag då snart ska bli.. hmm!

Det var min dag :) Nu har jag bara 2 dagar kvar på jobbet! Skönt, dock hade jag gärna jobbat längre pga pengar! ajja :)  Snart börjar skolan, haha känns gruvsamt!

Take my hand

Just nu, behöver jag komma ifrån Dorotea ett tag känner jag, dock lär jag nog sitta kvar här ändå. Till helgen är det logen, funderar på att fara dit. Får se hur det blir med den saken! Dansgalan ännu nästa helg också, så får se (:
Blir man inte less på folk som försöker vara något dom inte är? Att folk kan förändras så mycket bara för att få andra nöjda? Det är något jag aldrig har fattat. Jag är riktigt less på allt som har med det där att göra och det finns en hel del personer som håller på så där. De är endast falska och jag blir bara irreterad så fort jag tänker på det. Så ska försöka låta bli att tänka på det!

Det är ganska kul att jobba på ICA ändå.. Idag kom det en pappa och son som då skulle handla, sen så hörde jag hur dom pratade med varandra. Då sa sonen "När ska vi börja köpa blöjor till den lilla bebisen? Då svarar pappan att det gör vi när bebisen har kommit ut".. det var lite småroligt faktiskt, kanske för att man var så himla trött också!

Har hunnit med en promenad ikväll också (: sen har jag tvättat löshåret. Vet ej hur det blev, men det hänger på min taklampa nu för att torkas, eller det är torrt redan.. haha ser läskigt ut!
Gjorde en spåkula idag.

God afton Matilda


Olika känslor varje dag gör dig trött. Ha tålamod med dig själv.
Denna förändringsprocess leder till positiva händelser.
Känns som att det stämmer in ganska bra just idag!



hard work work

Nu ska jag dra mig iväg till jobbet! Känns tungt idag, Sabrina har slutat jobba, fett tråkigt haha! Plus att jag är riktigt trött idag, undra varför? Nä, nu vill jag ha helg!


Helg i Björksele

Har tillbringat min helg i björksele :)  Varit skönt å lugnt! En sån helg behövs ibland det med! Här kommer lite bilder.
Imorgon börjar jag att jobba igen, min sista vecka. Får ju som sagt se om jag kommer jobba ännu en vecka!
Jag lockade håret på fredagkväll, vi chillade med breezer och mamma och lovisa posade ;)
Solen lyste för fullt på fredagkväll och vi njöt så mkt som möjligt! Bror och Lisa var även med denna kväll. Saga låg där så fint i gräset och var beredd på att bli fotad :)
Barbro var med på vår promenad i hälla, Mamma slappar i stolen, vädret såg osäkert ut.
Farbror och hans fru har varit tsm länge, men än är kärleken inte borta :) Gulligt!
Pappas morbror är den finaste människan som finns, snällare finns inte!
Lite ost och kex på lördag eftermiddag! Och efter det blev det lite fotande.

Spåkulan på Facebook

Nu var jag tvungen att kolla upp spåkulan på facebook, mest för att Olivia skrev om spåkulan på henns blogg haha! :)
Gjorde några stycken, varje var rätt. Det är helt sjukt hur rätt det kan bli!

God afton Matilda



Låt inte din blyghet hindra dig när du har chansen att visa vad du kan. Du behöver
uppskattning och det skulle öka ditt självförtroende.

God afton Matilda



Strunta i kärleksbekymren och satsa på dig själv.
Boka tid för massage eller skaffa en ny frisyr.
Umgås med dina vänner. Kärleken kan vänta.

ojdå!

Underbart!

Så fruktansvärt skönt att helgen äntligen är här (:  Blir en veckas jobb till, vad jag vet nu. Hoppas på mer, men återstår att se :) Sitter och väntar på min bror och hans flickvän som ska komma och hämta upp mig och syster, vi ska åka till björksele för att träffa pappas släkt och så :) Får se om jag sover där, annars åker jag hem ikv! Hihi.
Ehm, jag lär ha ganska tråkigt om jag ska vara ärlig, så ni kan ju alltid smsa eller så :)
Jag just nu.  Inget speciellt men drar outfiten ändå pga lite att göra.
Kjol: Vero Moda
Linne: Gina Tricot
Cardigan: Vet ej
Leggins: H&M
Halsband: Lotta design
Armband: Day&Night
Örhängen: Gamla

FAVORIT

Så underbart bra! :)

Dagen har för övrigt varit jätte bra! Och till helgen blir det antagligen åsele.

p a n i k

Känns som jag har gjort så mkt fel på jobbet idag, så har lite små panik faktiskt! haha...

Ikv vet jag ej vad som händer (: Ksk kolla på lite kläder på internet.. annars får jag se! Något lär jag väl måsta göra, bakade chokladbollar innan middagen och dom blev supergoda! :D  Jag häller alltid i lite mjölk i chokladbollssmet också! Smakar marabouchoklad typ! MUMMMS

misssss yaaah bbyy :D

dag 1

Första dagen på ännu ett sommarjobb är avklarad. Nu väntas bara några dagar till, sen har man jobbat klart för i sommar :) Får se hur länge jag får jobba, 2 veckor är jag lovad. Vet ej om jag får 1 vecka till, men får se! :) alltid bra med pengar, helst nu när jag ska köpa linser och så.

Lördag kväll i stugan, hur underbart ser det inte ut? (:
Vädret var gryyymt fint!

I want yah, i want yah! ;)

hej jag lever lyckligt

Just nu är jag så lycklig som det bara går att vara, tror jag :)  Mina vänner är typ bäst, eller ja dom är bäst. Och sen finns det mkt annat som är bäst höh.. svammel!

Jag trodde att min helg skulle bli lång, inga planer hade jag heller. Blev dock en ganska trevlig helg :) Eller ja, till och från! På fredag kom Viktor och Emelie hit, hm, var osociala utan dess like! Men det har man lärt sig efter denna helg ;) haha.. så självupptagna människor vaaa.. wonder why ? hehe. A sen kom jimmy, å då var vi ba ute på byn å fördrev tiden.. Jag och emelie bråkade om våra adidas tröjor osv, sjukt störig tjej!! ;)
Igår (Lördag) Sov jag till typ.... 12:30.. emelie å viktor slagga här så dom vakna en stund efter, vi käka frullee osv, sen så kom emelie på att vi sku dra till hennes stuga i Arksjö.. Men blev min stuga ist :)  grymt fint vare igår kväll, men ja... Vi valde rätt kväll helt enkelt, tackar för helgen och välkomnar nästa. Då det blir en sväng till åsele, tror jag :) Får se hur jag gör! Nä, nu ska jag kika runt lite här på nätet.. Juste! När jag liks skriver ett inlägg, så ska jag passa på att säga att jag förhopningsvis ska köpa linser :) äntligen säger jag! Får se hur mycket jag får i lön, men ska lägga ner varenda krona på det. Börjar jobba imorgon, önska mig lycka till!
Bilder kommer senare.... Min uppdatering är inte så jätte bra, har inte tid för bloggen längre känns det som :D Äsch, när skolan börjar får jag nog tid igen ;)

RSS 2.0