Inte vilken dag som helst.

Utan det är min födelsedag idag. Känns då inte som det, men man får ju tänka positivt och det är ju faktiskt bara 2 år kvar till 18 :) hehe!

Slutade runt 1 tiden, for på Ica med mamma och handlade, for sedan på kronas droghandel och fikade, haha och köpte annat.  Efer det for vi i prinicp hem, gjorde ingenting :p for sedan och hämtade pizza, så har ätit det nu. Håller på dö, är sjukligt mätt, men så är det ju alltid efter man ätit pizza.  :p  Väntar på tårta nu då. Annars så gör jag inte så mycket, kan lägga upp lite bilder på saker jag fått hittils! :p


fick ett smyckeskrin.

Fick ett kort utav mamma&pappa, haha. Fick även en Kokbok, kanske inte är så kul att få nu. Men jag kommer nog behöva den sen när jag inte bor hemma längre! :)  Fick ju även min tfn i födelsedagspresent. Dock fick jag den 1 vecka i förtid. Men men! :)   min kärlek :)
Fick även pengar av bror Petter. Jag vet inte om jag kommer att få så mycket mer. Men jag kräver inte det heller :)  Har haft en fin dag ändå.  Fick bra på omprovet på svenskan, trots att man bara kan ha G, så fick jag högre. På biologiprovet fick jag inte så bra. Men huvudsaken att man klarade det! :)

Imorgon åker jag iväg till stugan. Firar mig&Lovisa där imorgonkväll, sen får jag väl se :)
TAACK för alla fina gratulationer också! Betyder jätte mycket :) puss!

ISVAK 30/3 -10

Idag hoppade Åseles & Doroteas 9:or isvak. Gick bra, men jag skrek mycket. Jag hade lovat mig själv att inte skrika, så varför gjorde jag det? jo, för att det var svinkallt!  Kallast vart det sen när man klev upp ur "badet" Har dock inga bilder därifrån. Men Olivia filmade, ska väl be henne lägga upp den någonstans så kan jag visa den här i bloggen sen :)  hehe.

Vi hade som fyra stationer idag. Först hade vi något inom Fjällräddning. Först skulle man stampa med någon pinne och hitta en väska, sen skulle man gå med någon "sökare" och hitta en "person". Efter det så skulle två stycken gömma sig i en snögrop, snögrotta (ja, kalla det vad ni vill), och en skulle sitta bakom "snökullen". Ebba och Anna gömde sig i snögropen, och jag satt bakom snökullen. Sen skulle en hund hitta oss, jätte duktig hund. Jag ska försöka få lika bra plin på min egna hund när jag blir äldre ;) haha, man kan ju alltid hoppas. Men sitt ska den då kunna.

Efter det hade vi Isvak.


sen hade vi typ Första Hjälpen, där skulle man typ rädda en person som kört tokigt med skoter. haha, alltså gjort illa sig. Sen skulle vi bära in personen i någon form av pulka, därefter satt jag och anna oss i den med "sjuklingen" och åkte iväg. Kan bara säga att vi ramla. Haha, Anna ramla ju rakt på personens face med haha. Innan vi for så var vk och tog kort, ville helst inte vara med, men ja. Får väl se sen då :p haha!

Sist hade vi Snöskoter, vilket var skittråkigt. Höll på somna.

Lärorik dag, men smått dryg. Och måste bara påpeka att min klass är bäst, alltid roligast och alltid full fart på. Kärlek på er mina omogna apelsiner! hihi, jag ingår också i ordet "omogen" Men huvudsaken man vet om det själv så är det ingen fara med det ;)
Jag har just suttit och pluggat lite på biologin, jag ger upp nu. Kunde allt när mamma förhörde mig, bara jag får bra på det. Men knappast. jaja, här kommer lite bilder.


Olivia, Mattias,Amanda

Anna & Lovisa

Ebba! :D Min badkompis ;)

Trötta? ja, antagligen. Även jag är det.

fick en glad påsk kyckling utav anette , hihih söt.

FRULLEBULLE

Sitter och äter frukost - Jordgubbsfil m. Crunchy (y)  och ett glas rött på det hela! ;) haha. Nej, det är saft.  Nyttig som man är. Hmm, nej jag skämta. Det är inte nyttigt att dricka det på morgonen, men är jag nyttig då. nej.

Ska på skolan snart, har svenska nationella muntliga idag också. Ska väl gå bra, jag har ju redan redovisat. Fast det gick as dåligt, menmen gjort är gjort! ;)

Ikv ska jag plugga järnet till Biologiprovet på Onsdag, men ska försöka slänga in ett litet inlägg ändå! :D BYE


OLLET ROP

Portello baklänges faktiskt! ;) sitt å drick de nu, önskar att det kunde va nå bra på tv. Plus att det kunde vara lov nu. Jag fyller år 31 mars, Onsdag. Ganska bra avslut på skolan innan lovet kan man tycka. Men ja, tycker jag verkligen det o.0 JAPP det tycker jag. 


Hahaa svammel

Saknad.

Saknar dig, saknar någon, saknar hon, saknar han, saknar allt & lite till.


Jag gör ingenting just nu, sitter och fryser, så myser med täcket.  Tittade just på Tv, och då gick ARN som bara är en serie nu. Men jag har båda filmerna och tycker att dom är ganska bra :) hih!
Ikv ska jag nog bara slappa, jag orkar inte plugga så att.

TIDFÖRDRIV..

..jag har så tråkigt, men då kom jag på att jag kunde ju lika gärna skriva ett inlägg! :D

Idag har jag inte gjort så mkt, var till Stugan en sväng och sen hälsa jag på Morbror&Moster.


Dagens:
T-shirt: Gina Tricot 99;-
Adidas Kofta: Någon butik, 500;-
Jeansleggins: VeroModa 199;-

har varit med Felicia ikv! :) vi skulle på myway och köpa dricka, men jäklar vilket väder!


sötmos

Ok, det var mörkt! :] :]

vi gick upp vid banken för att slippa all snö som var minst 1 dm hög. Dock blev det lika mycke snö igen, eftersom att vägen med tak tog slut. Jahapp! :) Blöt blev vi, kom hem till henne. Satt och snacka med our parents you knooow,  sen sååå for ja hem.  Lixxoom,  ganska mys kväll.

i väntan på..

.. att maten ska bli klar så sitter jag och lyssnar på musik. Ska ladda upp lite bilder sen, när mobilen har laddat klart! :)   Det blir grillat till middag, vilket är mumma! Jag har precis gjort klart salladen och dukat på bordet.  haha :) onödig fakta.  Men så är det iallafall! :)

Satt och smsade med Mattias, då han gjorde mig besviken och sa att det var antagligen min&lindas tur att jobba nästa dans. Jag hoppas att vi slipper, och att bandet själva ska stå i garderoben. Alltså ja, inte bandet utan de som är med dom och så. Eller hur det nu fungerar! :) haha.

Men ja, detta blir andra gången för iår som vi (familjen) äter grillat.  Ja, och vad är det som säger att grillat hör till Sommaren?. Visst den gör det, men det går lika bra att äta de på vintern ;) ;)
bild lånad från www.google.se

Vad ska man hitta på idag?

jag skulle behöva plugga och göra klart bilduppgiften, men det känns som att jag inte orkar det. Så jag skippar det, jag måste iallafall fara å lämna tillbaka felicias sjal eller om jag gör det idag vet jag inte ;P hehe!

bilder från ström igår!
Handlade typ mycke mat. hohohoh
köpte typ coola glajjs!

TRALALALALALLALA

fett rolig kväll igår alltså! Och Linda, fyfan vad jag älskar dig! Och alla andra också för den delen. Detta måste bara repeteras!  LOVE IT..  Jag har tyvär inga bilder :O MEN jag kan försöka fixa. Om ngn tog igår alltså. Jajja! tack för igår! ♥

ut en sväng.

nu ska jag ut en sväng. Ska väl fara på Torgny Melins men om det blir kul får jag väl se. Humöret är på 0 och jag är bara allmänt sur. Sitter hos felicia just nu. Men det var stressigt hit kan jag lova. Jag hoppade in i duschen vid 6 tiden, efter det torka jag håret och sånt. Sen sminka jag mig, fixa håret som tar ca 30 min i vanliga fall. välja kläder gjorde jag också, eller nej jag tog det första som jag hittade. Ser allmänt förjävlig ut, och orkar fan inte bry mig. Och för att inte tala om skorna. Utslitna och fula as hell... jag blir lack.  Men allt detta gjorde jag då på ca 15 min. + borstade tänderna.

idag var jag i strömsund, har även hunnit med att tagit Livhalsmodercancer sprutan eller vad den heter. GARDACIL kanske ;p haha ingen aning hur det stavas. I ström hittade jag ploj glajjor. Och lite naturgodis (eftersom jag inte får äta vanligt), hittade även lite hårspännen. Bilder på det kommer sen :)
Nu ska jag sura lite, sen ska jag surra lite med felicia.

Färdigt!

fick hem denna goding idag. Funkar super än så länge. Den måste ju laddas och grejjas också! :)

Idag har det inte hänt allt för mycket på skolan. Hade svenska omprov vilket gick ganska bra, men skulle absolut inte förvåna mig ifall jag får ig på detta prov också :p haha! var ganska svårt.  jaja,  sen har det nog inte hänt så mkt, på tyskan skulle vi planera vår framtiden genom en mindmap typ :p var ganska kul faktiskt! :D

Ska väl hitta på ngt kul nu! bye :)

Onsdag

Ja, nu är veckan klyven och snart är det helg. Funderar fortfarande på om man ska orka dra sig till dansen på Fredag. Det är torgny melins, men det känns som om att jag vill vara hemma och chilla. Om jag far på dansens å kom jag ändå bara att sitta där. Jag är en tråkig filur och tror att jag ska stanna hemma. Får väl se om jag ångrar mig, brukar ju vara duktig på att ångra mig ca 1 timme innan dansen.

Hade engelska np idag. Gick sådär, hoppas på det bästa! Imorgon är det omprov i svenskan och det blir pinsamt om man inte klarar omprovet. Hon säger att hon sätter ett IG på mig i betyg, men gör hon det så vet jag inte vad jag gör.  Eller ja, går väl gymnasiet i ca 4 år istället för 3.  blä.

Åkte längdskidor i slalombacken idag. Jag tänkte vara lite matcho och störta ner för knicksen. Men då ramlar jag och voltar. Jag fick ont i huvudet. Har nu ont i både armar och ben. Men men :) haha!

Sov gott! ♥

HÄRLIGT MATILDA

fick ig på svenska provet som vi hade förra onsdagen. Var som tur inte ensam om det. Utan en större del utav klassen hade fått det. Så nu sitter jag och kollar igenom alltihopa lite mer. Och lite noggrannare. Dock tror jag att det inte kommer bli ett G på omprovet iallafall . Jag fattar absolut ingenting. jaja!

har engelska np imorgon. Tanken dödar mig, och jag vill helst lägga mig ner och somna och aldrig vakna mer. Skolan dödar mig verkligen, skolan ska väl vara rolig? nej, jag går nian och får räkna med mkt plugg. Helst nu på vårterminen. Men endast 7 veckor kvar för min del i skolan! :) känns skönt.

TJOLA

nu ska jag dra till skolan.  Eller ja om ca 30 minuter (:  Måste köpa ny foundation idag, kanske mascara. Får se.

jag väntar på dig älskling :D

det värsta med måndagar!

är väl att det inte finns nå på tv. haha! :) Men har iaf gjort en liten rolig sak ikv! ;)  wiie

Skola, fast ingen skola.

idag åkte vi 9:or till Åsele, hade massa teori. Vissa saker var bättre än andra. Men så är det väl med allt? :)  Iallafall så tyckte jag inte alls att skolan var ful/dålig (enligt fjolårets nior från dorotea så skulle den vara ful) Men nej, jag tyckte inte det. HeHe.  Men ja, smaksak! På lunchen stack jag,anna,amanda,olivia och lovisa te konsum och köpte glass. Något svull. Men men!  
"dagens roligaste"
Annas kommentar "Bakifrån & tryck till ordentligt"
läraren/ledaren (?) kommentar "det hade ju varit kul om alla andra fick veta vad ni skrattade åt också"

"dagens äckligaste"
Har du sätt några snygga killar då?
öööööh, gå och dö. Du är äcklig.
haha.. För mer information, får ni ta kontakt med mig på msn eller ngt. Fast så intressant är det inte xD menmen...

Haha. Antingen är det vi som har sjukt dålig humor, eller så är det Åsele som är sura små tråkiga personer. man vet ju aldrig! :) Ska väl inte ha fördomar, men ;) hehe.


sjukt cool

I got you♥

den låten är underbar! :)  Av Leona Lewis. Blev just skrämd utav min syster, så sitter och surar lite nu då. Hon kommer in och jag hör det inte, eftersom jag lyssnar på musik. Hon skriker till och puttar i mig. Jag skriker, och tror att jag ska dö. Inte snällt! ;/

Imorgon slipper 9:orna skolan! :)  vi ska till Åsele på teorisak? Om isvak och såna grejer.  Blir nog kul det, bättre än skola! :)  Har Engelska Nationella i veckan. Men annars är det lugnt, än så länge. Om det inte är något musikprov eller något! :)  Har iaf Biologi prov innan lovet, på min födelsedag.  Det är ca 1,5 vecka kvar till påsklovet. Vilket känns superskönt och jag har ingenting att plugga på i princip, om man bortser från No:n och Musiken! :)
bild från 09 i januari kanske ? :)

Funderingar! & HJÄLP MIG!

funderar på att köpa en ny telefon, jag har en Sony Ericsson W302i eller vad dom heter. Den är jätte dålig och usch. Frågan är bara vilken jag ska köpa, eller jag köper den inte, det blir som min födelsedagspresent typ :)   Men nu vill jag ha lite hjälp, om vilken ni tycker att jag ska välja!
LG GD510

Samsung S5230

Nokia 5230

Eller ska jag inte köpa en touch?

Körslaget.

har suttit och kikat på det. Och tyckte att Orsa-gubben var bäst! ;)  kan han ha heta Kalle kanske? ja, han iallafall! Godnatt!

Solsken! :D

åh, gud så härligt. Vaknade utav att pappa var ute med traktorn och skottade, såg sedan att det var strålande sol! Och jag hoppas det håller i sig hela dagen. Idag är det Fisketävling på Bergvattensjön, pappa ska dit. Men jag, lovisa,mli,rebecka & kanske kristoffer ska ut med skotern! :) Kanske blir en sväng till sagatun? ja, vi får se! :)
Är så oerhört glad att jag har mina fina vänner! Idag kommer kanske en till hem, underbart!

Sitter här i handduk på huvudet, fick lite nya underkläder igår som passade perfekt! :) härligt när kläderna passar ju :D  haha. men ja :) ni får ha en jätte fin dag! puss



Något jag tittade mycket på när jag var yngre

BEEEERT! :D

Dagens.

Skinnjacka, HM 600;-
Baslinne, New Body 150;-
Linne, Gina Tricot 150;-
Jeans, Sportringen 500;-
Halsduk, ngt torg ca 150;-

1x2x3x4 har inget jobb, pengar till hyra.

Kom och tänka på Tjenare Kungen, och hur grym den filmen är. Fast nu har jag tyvär sätt filmen för mycket, så det är endast tråkig just nu! Men iallfall.

Idag har det inte hänt så jätte mycket, var på skolan. Gick hem vid 12 trots att jag slutar 1. Hade "ont" i huvudet. Men det är så tokigt med busstiderna, så jag åkte hem redan vid 12!  For sedan och fikade hos faster, mysigt! :) efter det for jag och fixade mitt ID-kort på handelsbanken, får bara hoppas att kortet blev godkänt nu då! De sa att det kunde vara en aning mörkt, men får hoppas på det bästa! :) Jag har en massa kort som jag tänkte bjuda på, dock så är det jätte dålig kvalité på bilderna, eftersom det är med min gamla&urusla telefon som korten är knäppta. Här kommer dom.


helgen hos C. Hennes söta lillebror!

bästa vän!

jag i C:s lägenhet :p

var i Umeå på sportlovet, mitt öga & ämelie ;) haha!

Mattias och Linda, helt slutkörda efter en sväng på skidor, eller inte! ;)

Själv så hatar jag skidor. USCH!

jag, ser ut som jag inte har två ögon, men det har jag faktiskt ;)

& mina älskade tygskor som jag har använt hela vintern. Trots att det är sommarskor, ingen ordning! ;)

Ignorera detta inlägg.. Om ni vill.

Just nu är jag jätte förbannad och kommer nog att vara det resten av kvällen också. Jag blir så j*vla sur på sånna som lägger ut bilder på mig och inte tar bort dom om man ber dom. Jag vill verkligen inte att folk ska lägga ut bilder på mig, som jag inte tycker om. Om någon ska lägga ut en bild på mig, så får man fråga först. Och faktiskt respektera det, ni får tycka att detta är hur löjligt som helst. Men då får ni tycka det, jag står för hur jag känner. Och vill bara be de flyga och fara.... ajja
går väl över.

Jag skrev bara ett kort inlägg tidigare, så tänkte att jag kunde skriva ett lite längre nu då. Ja, iallafall så har jag och mamma åkt runt och lämnat ut både New Body kläder och Salamikorv, som klass 9A (vi) har sålt. Så nu är det gjort, eller ja hälften är gjort! Idag på skolan har jag inte gjort så där jätte mycket, utan det har bara varit en helt vanlig skoldag. Har fått lite information om Överlevnadskursen(eller vad det hette) i Åsele, som är på Måndag.  Först ska både Doroteas & Åseles 9:or gå den där kursen på Måndag, sen en vecka senare ska vi vara här i Dorotea och göra alla övningar. Ex, hoppa isvak, gräva snögrottor osv.

Och snart är det helg, vilket känns jätte skönt. Jag gjorde bort ett skolarbete ikv, så jag har nog hela helgen fri! :)



Torsdag 18/3

Har varit en bra dag, men dryg. Som vanligt! :p Ikv har jag varit ute och gjort lite ärenden, nu ska jag nog sätta mig och titta på tv. Puss! :)

We have been together

Jag saknar mina vänner. Har inte träffat Rebecka på typ 3-4 veckor och Emelie har jag inte träffat på 2 veckor. Det är ju sjukt, helst Rebecka. När hon bor i samma samhälle som jag, dock bor jag ca 6 km ifrån henne men ändå. Ja, iallafall så har jag suttit och rensat min dator ikv. Gjorde en systemrensning eller vad det heter (?) ja iallafall så hoppas jag på att den blir bättre och att jag kan få ha kvar min älskade dator ett tag till! Vill ju inte tappa alla bilder som jag har. Det är ju både minnesvärda och roliga bilder som man har.  Nu ska jag snart sova, ska bara kolla facebook först! :)  Men sov så gott! ♥

Dagen har varit bra! :)

Dagen började med Biologi, fortsatte sedan med So och sedan hade vi Svenska prov. Det gick inte bra alls, men nästan hela min klass sa att det gick super dåligt för de! Så det måste ju varit svårt. Fick se vad jag fick på Svenska NP och kan ju säga att jag hade gärna velat ha bättre. Men jag klarade mig och huvudsaken är det! he he.
Efter lunch hade jag idrott, där åkte vi längdskidor över sjön och satt oss sedan och myste på i solen. Hur skönt som helst. Efter det så slutade jag, då kom mamma och hämtade mig & lovisa :) Sedan dess har jag suttit med min design, ännu en gång. Men jag har nu lovat mig själv att jag ska ha kvar denna lite längre en vad jag har haft de tidigare. Tror ni att jag klarar det? Har även hunnit med att fota lite grann idag! Här kommer en av bilderna.

LÅNG!

bild lånad från google

idag kände jag mig jäkligt lång, jag vet inte. Men jag är ju ganska lång, är ju faktis 1,74,5  ;)  men ja.. ibland är det värsta som finns, att vara lång alltså! usch usch usch. Hade hellre viljat vara kort och kallats för söt. Än för stor och jätte?!.. Hmm.. inget man vill bli kallad... haha! :) Nu ska jag ut på en promenad!

usch.

är det enda jag kan säga för tillfället. Jag orkar verkligen inte plugga ikväll, men jag måste och det känns jätte jobbigt. Eftersom att jag inte kan någonting iprincip, ska kunna det tills imorgon! Är så himla skolless.. ska väl försöka kämpa in i det sista!  Ja, idag hade vi iallafall Engelska nationella. Det gick inte bra överhuvudtaget! Proven var lätta, för de som kan engelska. Vilket jag inte kan. Men får hoppas på det bästa! Nu sitter jag och väntar på middagen, sen ska jag ta tag i svenskan. Nej, tanken dödar mig. Att jag ska sitta med 288 papper ikv, kanske överdrev. Men det är mkt papper som man ska kunna! Sluttjatat om skolan, det brukar ju löna sig i slutändan att plugga :)    Solen skiner ute och det känns att våren är här. Jag fyller år om ca 2 veckor och snart är det påsk! Något som gillas :) efter påsk är det bara några veckor kvar tills vi åker på klassresa och efter det så är det bara 3 veckor kvar till examen. Känns gudomligt!  ♥
ser ni min nya header föresten? :)

...

har ingen fantasi till bloggandet just nu, men jag lovar att jag ska skriva en massa ikv!

måndag, och vanlig rutin

som vanligt så tittar jag på familjen annorlunda. Men nu är det sista programmet. inte kul! :(

Trött efter dagen!

jag är redan trött på skolan, efter första dagen! Men det är ju snart lov :) så spelar ingen roll tycker jag. Ska käka middag nu, sen ska jag sätta mig med svenskan. Måste klara provet!  Hörs senare sötnosar!

F R Å G O R

133 tonårsfrågor.
- som alla måste göra :]

- Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - yees ;/ 
tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - nej, inte det
hur många har du varit kär i? - har nog aldrig varit kär, utan bara väldigt förtjust?
är du kär just nu? - nej :)


- Tio frågor om dig själv

namn? - Matilda (: 
när fyller du år? - 31 mars! :)  
några piercingar? - 11 i öronen ;p 

vad har du på dig just nu? - bh,trosor,sockor,tjocksockor, tshirt, mjukisbrallor (har ju varit i stugan!)

vilken årstid är bäst? -  Sommaren så klart, och våren! :)

hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - vaknar upp utav att solen strålar in genom fönstret!
vad tycker du mest om hos dig själv? - att jag ofta bjuder på mig själv, 
vad är du bra på?
- jag vet inte :) vad är jag bra på ? 
vem älskar du mest på denna jorden - Familjen, Släkten, Vänner och djuren! :)  
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tillsammans så klart! :)


- 10 frågor om dinavänner

vem vet allt om dig? - Jadu, ingen tror jag. Men de som vet mest är ju Rebecka, Emelie, Felicia, Lovisa, Cathrine, Mamma :)  
vem är den roligaste av dina vänner? - Felicia fan, och Cathrine också! :)

vem är snyggast av dina vänner? - Alla är grymt snygga ;) men! dom är mina :)

vem är den du helst har filmkväll med? - ngn som håller käften! :D haha

vem av dina vänner är mest "evil"? -  hmmm... ingen aning! ;o 




- 10 Frågor om din familj

vem står dig närmast? - Alla står mig väldigt nära! 
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - absolut! :)  
vem är farligast i din familj? - Anton!! 
vem ser roligast ut i din familj? - jag :( haha  
vem är coolast? - Anton

har ni något husdjur? - två hundar & en katt :)  
mest gemensamt med? - alla! 
underhållningen? - Anton eller jag ;p eller ja, alla
sover du oftast med? - mig själv :D 
roligaste kvällen med familjen? - kan inte komma på ngn just nu! men många :)


10 frågor om idag
vad har du gjort? - pluggat, åkt bil från stugan :( , sovit, myst med katten,svarat lite frågor, och dator!
vad ska du göra nu? - typ duscha!! 
har du gjort något dåligt idag? nej ;)  
vad har du ätit idag? - kakor, macka, middag (panerat kött m. potatis!)  
har du duschat idag? - nej, haha! 
Är du trött nu? -  nej, bara fruktansvärt glad! :D 
vad händer i morgon ? - skola, tagga påsklov! :)  
går du i skolan? - japps :)


- ANNAT

Hur mår du just nu? - PRIMA! 
Har du piercat dig? - endast öronen! 

Är du hungrig nu? - nej :)

Vad är klockan nu just nu? -  16.57
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - blogg.se , facebook, bloglovin, felicias blogg! ;)


TELEFON/MOBIL

Vem ringde dig senast? Petter :)  
Vem ringde du senast? -mamma! 
Vem sms:a till dig senast? - Jonathan!
Vem  sms:a du till senast? - Jonathan!


-FAMILJ
Hur  länge sen var det du träffa din morsa? - 5 min sen

Hur länge sen var det du träffa din farsa? - 5 min sen

- ÖVRIGT
Gillar du punk? - nej ;p 
Har du sminkat dig idag? - ne


MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - ja
Vilket är ditt favoritband/artist? - Öhhhhm, bra fråga ;)  
Vad gillar du för musik? - blandat!


- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - ja
Har du fler än 3 jeans? - ja 
Har du fler än 5 tröjor? - Ja


- SMINK OCH HÅR

Använder du mascara? - ja
Använder du wax? - ja ;P 
Använder du ögonskugga? -  ibland
Använder du kajal? - ibland
Använder du hårspray? -  ja
Använder du volymspray? - nej
Använder du mousse? - nej
Använder du deodorant? - ja
Använder du skinspray? - nej
Använder du parfym? - ja
Använder du läppglans/läppstift? - nej
Använder du brunkräm? - nej
Använder du rouge? - nej
Uppsatt hår eller hängande? - lite svårt med uppsatt, så hängande ;)  
plattar/lockar du håret varje dag? - ja, jag plattar det. i princip varje dag!
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - nej ;p


KÄRLEK
Är du kär just nu? - nej
Har du kysst någon idag? -nej
Har du ett förhållande? - nej
Är du romantisk? - tro inte det! haha :)  
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - nix ;)  
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - just nu- FÖRHÅLLANDE!

Har du varit tillsammans med två samtidigt? ja, i 1:an ;) ;) den du!

Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? hoho, skulle du bra gärna vilja veta va ;)

Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? - nä
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - Mamma 15 år, Pappa 19 år
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - nej , haha! 
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - absolut, inte! :o  
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - de ska ha häng, (inte för mycket) , fixat hår, men esch! STIL ska dom ha ;)


b i l d e r






nu blev det något fel med blogg.se, så resten av bilderna kommer senare! :)

SPORTLOV

Jag har haft ett superbra sportlov! Första helgen så var jag bara hemma och myste på. Bakade tunnbröd på Söndag också. På Tisdag började jag packa lite kläder, och for sedan till Umeå. Myste på som aldrig förr med Lisa&Lovisa! Åt ost,kex,vindruvor,dipp,grönsaker. MUMS!Onsdagen gick vi på stan, jag hittade mig ett par lackleggins, vanliga leggins & en tröja! Jag åkte ju inte dit för att shoppa ändå så! :)  På onsdagkväll köpte vi massa gosaker, (munkar,chips,godis,dricka osv) dock äter jag ju inte godis :) Men det är bara bra! Träffade även Edholm en snabbis. På Torsdag blev det stan, ingen shopping. Däremot träffade vi Katja på kvällen, åt massa strips på Frasses, men vi kom på att vi behövde en efterrätt också ;) så vi gick på MAX och köpte en lyxchokladmouse. Mycket nyttigt? Nej, men vi hade det trevligt iallafall!  På Fredag åkte vi hem.  Men lika fort som jag packade ur min väska, så packade jag i den igen. Jag for till vår stuga och har varit där hela helgen.  Därför tänkte jag bjuda på lite bilder! i ett särskilt inlägg, som kommer snart :)

Har tyvär inga bilder sedan Umeå, bara kvalité lösa mobilbilder. Men kan bjuda på dem lite senare! :)

Som lovat.

Så skulle jag skriva ett inlägg idag :) och det har jag ju nu gjort!
Men måste skynda mig, pappa kommer snart. Och jag har inte hunnit duscha, eller packa! Har ju precis kommit hem från Umeå, Har haft det riktigt bra. Hann med att träffa både Katja & Edholm :) kul kul!  Men ni får ha det bra, jag kommer hem på Söndag! :)  Hejjs

Så kan det gå. (BILDBOMB)

Jag nämnde ju att jag skulle lägga ut en bild på min outfit. Men den är så himla ointressant så jag skippade det :)  Jag har precis duschat, & fixat mig. Ska åka buss i ca 2.5 h ikv, är inte så taggad. Men kommer bli supermysigt när jag väl är framme! Morgondagen kommer gå till shopping, (inte så mkt då) eftersom att jag inte har så mycket pengar. Men lite grann iallafall! :)   jag kommer inte att blogga dom närmsta två dagarna. Kommer tillbaka till Fredag! :) Tills dess ska ni ha det super bra!
lägger upp lite bilder!
Mina andra insydda jeans! dålig bild, men jag är i vilket fall nöjd med dom ;)
Nya som Gamla.

Sömmerskan själv! ;)

Igår sydde jag om två par jeans. De ena blev inte så bra, ( de jag visade för två inlägg sen) men sen så fixade jag ett par till, som blev super bra!  Och som kommer att vara till en stor användning.  Det är ju bättre att man syr om dom och att dom kommer till användning än att de bara ska ligga i garderoben och damma! ;)   Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag fixa mig lite. Ta kort på dagens outfit kanske? :)  ja, vi får se!

inte nu!

jag får inte bli sjuk nu, jag som ska åka till umeå idag. Jag har sovit jätte dåligt i natt, och har hostat, varit tät i näsan. Känns febrig nu också. Jag får väl se om det blir bättre under dagen. Ska iallafall gå ner och ta fram någon frukost nu.   Ha det bra!

TV-INFORMATION

Ikv kommer jag sitta bänkad framför tv:n! Familjen Annorlunda tittar jag ju jämt på, men nu är det även säsongstart för SALTÖN, som jag följde från början till slut i dom tidigare avsnitten. Men sen slutade dom att visa programmet. Då jag såg att saltön skulle börja igen! så blev jag superglad, är totalt förälskad i det! Jag hoppas verkligen att det är lika bra som för 2-5 år sedan! ♥
Ha en fin kväll :)
jag ska ta mig en tårtbit, jag bakade ju tårta idag! ;)

Det är så här livet ska vara

nu när det är lov, så är livet för underbart! :)  jag bara älskar det.  När det är skola, så är livet också bra. Men inte alls som när det är lov. Man sover länge på morgonen, planerar hur man vill. Kan vara ute på kvällarna, och bara göra vad som helst helt enkelt! :)

Dresscode&Duktig

Tröja:Gina Tricot
Baslinne: New Body
Jeans: ingen aning.
Armband: Gammalt, från Ullared.

har stökigt i mitt rum, ska ta & städa någon dag framöver tror jag! :)  Idag har jag sytt om ett par jeans, (dom på bilderna), Jeansen var jätte fula, dock är dom inte snygga nu heller. Men lite bättre blev det iaf :)  Synd att dom är så stora vid midjan.   menmen!  Nu ska jag åka ner på byn och handla med Mamma lite grann! Min kväll kommer gå till att packa massa kläder, eftersom jag ska åka iväg till Umeå imorgon :) Troligen så kommer jag göra det! Till bästa bror & hans flickvän ♥
Börja kommentera också!  ♥

dålig uppdatering!

har det varit idag. Men jag har varit borta hela dagen i princip!  I alla fall så bakade vi tunnbröd idag.  Som gick jätte bra, vi började runt 10 tiden och var klar redan vid 1!  Tunnbröd är ju så himla gott! :)  Nu sitter jag och funderar på om man ska åka till Umeå någon dag i veckan. Jag får se :)  Beror på om bror tillåter oss att bo hos dem. Man vet ju aldrig. Annars får jag ju hitta på något annat! :)
gårdagens dresscode

skriver senare ikv :)

Natti♥

ska hoppa i säng nu, ska stiga upp tidigt imorgon. Jag, syster och Mamma ska baka tunnbröd tills Påsk.Sov gott!

släktkväll

var och hälsade på kusiner,morbror,moster och kusiners pojkvänner.
dom är så många nu när alla 3 har pojkvänner! ha ha :) just nu sitter jag och myser i mammas tofflor, och äter sallad med feta ost! vilket är supergott :) En favorit enligt mig!

FOTON


Soldag 2

solen håller i sig även idag. Dock är det lite kallare. Men med lite kläder, så ska man väl kunna dra sig ut ändå skulle jag tro :)  Har precis tagit en dusch, ska sminka mig & klä på mig.  Var ju egentligen tänkt att vi skulle åka skoter idag, och bara mysa. Men då sov emelie istället för att ta morgonbussen från Umeå. Så hon kommer väl troligen hem vid 7, eller så kommer hon inte hem alls.. Haha så typiskt henne. Men hon är bra ändå ;)

stämning på G

sitter & stämmer gitarren, sen ska jag spela lite grann. Fortsätta med min låt, men jag har ingen fantasi längre. Men det får ta den tid det behöver helt enkelt :)  Jag har varit och handlat lite med Mamma för ett tag sen, köpte både det ena och det andra. mat som mat liksom ;)   nej, nu ska jag fortsätta med mitt spelande!

Solväder!

Jag har precis kommit in, har suttit ute och spelat gitarr i det fina vädret. Hörde dock att den börjar bli ostämd, så ska stämma den snart, när jag tar mig tid till det! Idag hade jag fysikprov, som gick jätte bra :)  jag har klarat mig gott & väl.  jaja, nu ska jag inte prata om skolan! För det är ju lov! :) hihi.. En fin dag på första dagen av lovet.  Egentligen börjar ju inte lovet förns på Måndag. Men det spelar ingen roll!  Kom på att mamma hade gjort supergoda kakor när jag satt ute, så tog mig två sånna. hihi, svull pelle själv! ;)    Skriver senare :)
Twixkakor&Cola i solen. Det kallar jag underbart! ♥

så länge hjärtat kan ♥

idag har det varit ett otroligt vackert väder. Jag har drömt mig några veckor framåt och börjat tänka på påsk. Tänk er att få sitta på sjön, med sin underbara släkt, köra skoter, fiska, sitta på renskinnet & sola. Gud så jag längtar :)  Men först ska jag ta vara på ett underbart sportlov, i helgen ska vi förhoppningsvis åka skoter. Och på Söndag ska jag baka tunnbröd med Mamma :)   Jag har precis hunnit plugga lite till fysikprovet som är imorgon bitti, kan det mesta nu. Så det känns relativt bra!   Lovisa tjatar på mig att vi ska till backen och åka slalom, men jag säger nej! men jag får väl se hur detta slutar.  Jag vill verkligen inte slänga ut 50 kr på 1-2 timmar i backen, och fara hem med fotont.
Ni ska ha en fin kväll :)

<3

Snart fredag! :) och snart lov. Har precis fixat mig färdigt, så nu ska jag äta frukost, och sen borsta tänderna!. Sen ska jag kila iväg till skolan! Ha en fin dag :)
slänger in ett litet inlägg runt lunchtid!
HÖSTEN 09
På bilden: Lovisa
Foto: Jag

finbesök!

Familjen B har varit här ikv :)  lika kul varje gång! Och det är så kul att man har sånn tät relation, mina småpigor! E & N :) :)  ♥

Och på tal om bananer. Så är det ju snart helg :) Och imorgon är en ny dag, då jag börjar ett nytt äventyr ;)

jag vet, jag förändrar mycket!

Har gjort om headern ännu en gång. Men har fixat lite med den bara.  Så nu är jag nöjd! :)  Just nu gör jag inte så mkt. Ska gå ner och prata med mamma lite grann, planera lovet. Vet iallafall att det blir skoter med brudarna, och att jag ska baka tunnbröd en dag. Men sen vet jag inte alls :)  måste plugga lite på Svenskan också, men det kommer i sista hand! :)
Jag ska iallafall gå ner nu en sväng :)  Sen ska jag öva på Piano! :)

Schooooool

Ska kila iväg till skolan nu! först ska jag bara borsta tänderna och stå  ute i kallväre! :(
hörs :)

ett liv utan, finns inte!

Mina finaste vänner. Är det värdefullaste jag har, och kommer nog också att vara det.Jag kan alltid vända mig till er och hoppas på att ni också kan vända er till mig ifall det är något.Ni har hjälpt mig så många gånger, så jag vill även hjälpa er ifall det är något. Om ni mår dåligt, så mår jag dåligt. Ni är min fritid, min underbara fritid.Evigt tacksam över att få dela den med er. Ni är bäst helt enkelt.Jag älskar er mina fina! ♥

varför jag skrev detta, är för att verkligen påminna mig själv om hur fina vänner jag har. Och att dom inte är falska, som vissa andra. Är så less på folk som aldrig kan vara sig själv, och om något går snett för dom så är det alla andras fel. Man tror att man känner personen väl, men egentligen känner man bara "någon". Inte alls den man trodde man kände. Jag förstår inte varför folk inte kan vara sig själva. Eller jo jag förstår, man vill inte vara utanför, mobbad eller tönt m.m. Men hallå snälla, du blir ju inte "coolare" bara för att du låssas vara någon annan. Var dig själv, det tjänar sig i längden.

woops, blev ett argument inlägg nu. Men jag var bara tvungen att skriva av mig lite. Det är ju trots allt min blogg, som är min lilla dagbok! hehe.

Ska gå & sova alldeles strax tror jag. Vill sova ut!

NU efter plugget.

Kom hem för ca.20 minuter sedan! Har hunnit träna lite piano och sånt. Idag har det inte hänt så mycket i skolan, det vanliga.  Ska faktis plugga gärnet ikv, blir fysik. Jag hoppas på att jag får in det i min lilla tröga hjärna nu bara ;)   Jag har inte så mycket att säga, förutom att det är ett hemskt fult väder. Snön flyger omkring, det blåser och usch, man går helst gärna inte ut i onödan. Jag som skulle på kommun idag, men glömde visst bort det. Typsikt mig!

Nu ska jag gå och duka på matbordet!
Ha det bra så länge :) skriver lite senare! ♥


Hej igen! :)

har precis gjort klart lite på bloggen.
Den ser rörig ut, men jag tycker om den ändå!
Designen är ju en grej som beskriver mig, "rörig" haha :)
jag vet aldrig var jag har saker, och kan aldrig komma ihåg saker.
och jag är alltid stressad! Passande :)
Nu ska jag hoppa in i duschen.
Sen ska jag kika på "familjen annorlunda" !
Som vanligt :)  Love it!

Kan man bli annat än kär?

Vilken underbar röst! så detta på blogg.se framsida! Som många andra säkert redan har hunnit att se.
Vilken snygging ;)  haha, och framför allt en otrolig röst!

NYHET♥
Just nu håller jag på att lära mig Angel- Matt Nathanson på Piano :)
Jag kan grundtonerna och lite där till, ska bara fixa till det lite.
Eller ja, min sång/gitarr/piano lärare ska ju få hjälpa mig :)  Hon är en utav det viktigaste för mig på skolan!
JUST NU
Just pluggat lite Fysik, nu väntar jag på att kameran ska laddas klart! Sen ska jag nog ut i mörkret och se efter om jag får till lite snygga bilder :)
Hörs om en stund!

RSS 2.0