Detta var efterlängtat!

Äntligen är det helg, som jag har längtat. Alltid skönt med helg, men denna helg ska bli lite bättre hade jag tänkt! :) Ikväll är det dans som gäller, dock får jag se om jag löser in mig. Jag ska iallafall jobba från 22:30-24.00.. Så jag får se vad som händer innan dess. Ska iallafall ta mopeden ner till Rebecka, sen slagga där. Imorgon ska vi grilla hos henne,  det blir alltså jag, lovisa,emelie och rebecka där :) Men fler är välkomna. Skulle jag tro! Har då inte varit något problem förut så att :)  Ja, och på söndag ska jag plugga.  Detta är då alltså hur min helg ser ut, lyckat! Hoppas jag på!
Asta ska ju också få valpar i helgen (förhoppningsvis) Man vet ju aldrig, men enligt planerna så ska hon föda i helgen eller på Måndag! Hoppas att allt kommer gå bra för sötan :)

Idag har det inte hänt så speciellt mycket, började med No, där vi endast satt och pratade och skrev lite frågor :) Fortsatte med Tyska, där vi såg film. Sen Engelska, ja och där skrev jag läslogg men ja, större delen blev väl prat där med! :) Sista lektionen var idrott, men då satt jag på bänken pga ond rygg! icke bra :p Jaja!
Mamma kom och hämtade mig&lovisa efter vi hade slutat, sen tog vi ut pengar och efter det så åkte vi till Wiks! :) Där vi handlade lite allt möjligt, men köpte en magnum gold och cola! Perfekt början på helgen ;) haha! Onyttigt och bra. Ikväll blir det tacos till middag! Mums! Nej nu ska jag bjuda på lite bilder :) ha en fin helg, ska försöka komma upp med ett litet inlägg senare i helgen också! Blir till att ta kort i morgon kväll iaf!
den gravida hunden! haha! :) äcklig mage! :(

Åh, solen gör skillnad!

I mitt rum har jag två blommor, och när jag skulle vattna dom för några dagar sedan såg jag att den ena hade börjat blomma, tänk vad lite sol gör skillnad! :)  Dock är jag väldigt dålig på att vattna blommorna, så kanske var för att den fick lite vatten den slog ut! haha

Tidsfördriv+ snack.

Mina tidsfördriv ikväll är att jag har skrivit klart frågorna till Biologin. Det andra var att jag målade naglarna. Nu funderar jag på att bädda rent sängen, får se hur det blir med den saken. Jag har fått nya mörkesgardiner också! :) Tack vare min söta mamma! hihi. Dom är superbra! Blir alldeles svart i rummet utav dom. Kanon!
Naglarna blev inte som jag hade tänkt, haha dom blev jätte fula.  Men nu hade vi ingen Aceton hemma, så kan inte ta bort det heller! :p Så här blev dom iallafall.
Hkprovet gick relativt bra, jag har nog klarat det. Men vill ha ett utav dom högre, helst det högsta för att hålla kvar mitt betyg! Vill ju ha det kvar! :) Hoppas hoppas hoppas att det gick bra!

hehe!

Inga kommentarer om dagen :) Utan ja, jag ska iallafall sova väldigt väldigt tidigt ikväll! Eftersom att jag är super trött.. Ska förhoppningsvis ha Hk prov imorgon, hoppas på det bästa! Idag fick jag veta att vi inte kan ha No provet på Onsdag eftersom att vi har Kemi Nationella då.. jahapp, så då fick man ha det en dag tidigare då. Och jag kan ingenting för att jag varit på 1 lektion. Hejja mig. HEJDÅ..

Morn morn

Precis vaknat nu då, eller ja fixat mig klart och allt sånt.. Väntar bara på att dom ska ringa och säga att dom snart kommer och hämtar mig eller något. Dock känns det inte så lockande att sitta i en buss i ca.2 timmar. Men med musik i öronen ska det nog gå bra.. Men jag hatar sånna här minibussar, och vilken buss ska vi åka? JO.. en minibuss.. AJJA ska sluta klaga nu, MEN vi kommer att förlora ändå.. Så ser ingen mening till att fara dit, BARA PINSAMT dåliga vi är.. haha! Nej nu ska jag sluga i mig en alvedon sen far jag. Pusshej!

Hejja tidig morgon.

Ikv måste jag hoppa i säng relativt tidigt, för jag känner redan nu att jag är supertrött! Dock börjar jag känna mig förskyld igen, jag är febrig just nu men hoppas på att det har gått över till imorognbitti! Jag måste vilket fall som helst fara och spela, annars blir 9;ornas tjejer inge glad på mig ;P haha jaja, ska snart sova..  Måste bara titta lite på tv innan också :) Om det finns något bra vill säga. Imorgon måste jag kliva upp vid 05:30 tiden för att ha god tid på mig. Åker vid 07:00 tiden så att...  Jag får inte glömma allt jag ska ha med mig!
- Fotbolls skor
- Benskydd
- Vattenflaska
- Handduk
- Duschgrejer
- Headset
- Telefonen
- Pengar
- Glatt humör och ett positivt tänkande!

Ska packa ihop allt redan nu så att jag har det gjort!
Jag pluggade på Hk:n och fick in det relativt fort faktiskt! Vilket känns ganska bra, eftersom att alla andra tycker att det är svårt att plugga in osv. Hihi, eller så har jag pluggat på fel saker! Det ser jag väl. Ha en fin kväll! Nu ska jag packa. Puss

huvva!

Jag vill verkligen inte åka till Umeå imorgon för att spela dm... Det kommer gå ruskigt dåligt och jag är förskyld+ att magsjukan sitter kvar. Jag känner mig spyfärdig vid vissa tillfällen, hur kommer jag då känna mig imorgon? nej fy... dagen har för övrigt varit jäkligt seg... Vilket ogillas, det är hur mycket som helst i skolan just nu! Eller inte denna vecka, men nästa. Då vi har Svenskaprov,Biologiprov,Hkprov,Nationella i Kemi. Dock ska jag försöka göra bort Hk provet redan på Torsdag så jag iallafall har lite mindre nästa vecka! Ja just de, har ju ett So prov denna Torsdag med! ÅH vad jag längtar tills nästa vecka är över... Ikväll ska jag plugga på hk:n och packa till imorgon, far redan vid 7 tiden. Och tanken av att stå ute på plan någonstans i umeå.. dödar mig.. HEjjdå..

Har ni stretchat Ulf än?

Har ni stretchat ICA-Ulf ännu? Haha!
Då man klickar runt på andras bloggar så är det ju reklam under iprincip varje inlägg. Då kom det fram "stretcha Ulf" För har ni sätt den nya ica-reklamen på tv?.. "dom vill att jag ska se bra ut, i det här". Ja, iallafall! Leta rätt på ulf och stretcha honom! haha jätte kul!

Vill ha!


Favoriterna här är solglasögonen,skorna,hatten & väskan! Men ett absolut måste tills sommaren är skorna och hatten! Blir småsugen på att klicka hem skorna redan nu! hihih :) en hatt ska jag försöka hitta i Göteborg!

Jag lagade mat till petter,jag och pappa också :) jag är ju himla duktig jag! haha nej verkligen inte. Jaja, vad händer ikväll då. Tänkte inte plugga iallafall :) Får hitta på något annat då! Puss :)

Soppkokar'n själv.

Nej jag är ingen soppkokare! haha ;) har bara kokat nyponsoppa nu för att det är så himla gott ! Och jag var hungrig..

Ikv ska jag plugga lite hk! För jag tror att jag vill göra bort det provet i veckan istället för nästa! På Onsdag åker jag föresten till Umeå :) eller ja, får väl se! Om jag mår som jag gör nu så far jag inte. Trots att jag är frisk i princip nu. Men ja, ni vet hur det är. Det "sjuka" hänger fortfarande efter en som om den vore ens svans!


happy!

Magsjukan blir inte sämre, idag är jag hemma men imorgon så kommer jag nog att fara till skolan :)  Känns skönt att den inte varade så länge. Dock är jag ju inte helt frisk ännu! Men på bättringsväg. Idag missar jag en hel del men får ta igen det på nå vänster!

Statistiken höjs trots att jag inte har skrivit på 2 dagar. Hur går detta till, plus att jag har höjt min status på bloggen. Fick ett meddelande om det idag. Hmm.. roligt! ;)

Klockan är 07:47 och jag vaknade runt 06:00 tiden. Kunde inte sova mer, eftersom att mina två sjuka dagar har bestått utav att sova så är jag riktigt utvilad! :)


då var man det själv också.

nu är även jag magsjuk, vilket inte är kul.. Mår pissdåligt! ska sova nu, eller ja. försöka iaf!! :( hejdå

Stekardag

1/4 av tårtan. ja , det som ser ut som glass är grädde.. haha! ;)
emelie med stekarbrills och meee...
haha svulldag om något! Åt först en magnum Gold. SOm var supergod! :D testa om du inte redan har gjort det, a, sen åt vi en twister.. haha! svuuuull
my love! <3

Nu väntar jag på att Emelie & Rebecka ska komma, sen ska vi grilla eller något ! :)  ha en fin kväll.. kommer upp ett senare också eller något! pUSS

TÅRTA TÅRTA TÅRTA...

... for till rebecka ikv, gick på ok och köpte en prinsesstårta! Dock var den stenhård, men vi åt den ändå. Haha svullpellar! Träffade även emelie ikv. Mys! :D Och jag träffade jonte. Kul kul...
är på sjukt bra humör! :D ha en fortsatt trevlig fredag! :D <3

HEJ HELG!

underbart med helg. Ikv ska jag tillbringa min tid med Emelie & Rebecka. heh! får se vad vi hittar på. Kommer tillbaka med ett inlägg vid 10 tiden. Puss!

illa...

... jag mår väldigt illa just nu och tror att jag håller på att få magsjuka eftersom att både mamma&pappa har det. Så kan inte vara helt omöjligt att jag också har fått det. VILL INTE! For iaf hem från skolan, skippade samlingen eftersom jag mådde så dåligt :p  Nationella är gjort bort nu. Vilket känns skönt, endast muntliga och Kemi kvar! SKÖÖNT...

Ska försöka släpa mig till utvecklingssamtalet ikväll också och lyssna på deras ord!




är less allt pluggande just nu...




Alldeles färdig.

jag är färdig både med det ena och det andra.
1. Jag är färdig med Bilden!
2. Jag är färdig med So:n!
3. Jag är färdig efter träningen. Men ack så rolig den var! :) Var på tok för länge sen jag tränade, och haha det lär nog ta ett tag innan jag tränar igen.. eller nej, nästa onsdag! Om vi har tur. Men det sämsta är att han som sitter i DIF.. har avställt våra träningar inomhus.. Så det sög ju. men vi fick vara i sporthallen idag iaf. Men hur vi gör nästa vecka? ja det är frågan.  Ska iaf förmodligen börja spela med Åsele om inte Dorotea får till något lag iår. Så får hoppas på att dom är trevliga och välkomnar en in i laget! hehe, man kan ju alltid hoppas. Ja nu ska jag ta något och dricka, sen vet jag inte! Jag otaggar Matte Nationella imorgon också!!

Dagen.

Idag har det varit en ganska bra dag! :) började ju med kemi prov, som gick någorlunda bra! Sen var det So redovisning som gick relativt bra! :)  är iallafall nöjd! Och huvudsaken är väl det ;)  Ikväll ska jag träna, och det känns bra.  Är faktiskt skit länge sen jag tränade! hihi. duktigt! ...  På hk:n gjorde jag en gryta med griskött,morot,ananas, paprika,lök,soya,vinäger,ananas spad, och lite salt!.. Blev faktiskt gott. Julia gjorde efterrätt och kokade potatis/ris. hehe! Hon serverade även idag. kul kul.. onödig fakta..  Nu ska jag göra något ! byee

MORN MORN!

Nu på morgonen har jag Kemi prov, får hoppas på det bästa ! :) Sen efter det har jag so redovisning... hihi, ska plugga lite nu och lite i bussen.. hihi önska mig lycka till! :) ha en fin dag!puss

Broken hearted girl

Var ute en sväng ikv. Här är en utav bilderna :)  Jag vill verkligen att sommaren ska komma nu! eller ja, åtminstone att blommorna ska börja blomma! Men jag hoppas att det kommer snarast :) Jag har pluggat lite kemi, kan det mesta nu. Eller ja det känns som det, men när provet är framme så kommer jag absolut inte kunna någonting! haha.. Sen har jag övat lite på So:N. Vilket kändes ganska ok, men ja! får väl se :)
Vad gör ni ikv?

H å l t i m m e

sitter i datan och drygar, vi ska fixa so:n.. Och det gör vi också :) snart klara tror jag ;)

Ikv kommer det också upp ett inlägg men först ska jag nog fota (om jag får tid till det) sen ska jag plugga so och no, känner mig ganska taggad... för det här ska banne mig gå bra!!!! hehe, men får väl se hur det blir med det.

Ovärt inlägg..

ja, ni behöver egentligen inte läsa detta.. det ska bara vara för att jag måste skriva av mig någonstans....

Är det rätt att vara ensam när man inte har gjort något, jag förstår verkligen inte. Men man får väl ta konsekvenserna när man säger som man tycker. Men jag tycker själv att det är bättre att vara ärlig och säga det direkt än att man ska hålla med i någons ord men i nästa sekund gå bakom ryggen på en och prata skit. Nej, jag respekterar det inte. Jag känner nästan ingen som säger det dom tycker, jag vet precis att Felicia gör det. Och det är bra, men det är bara för att vi har umgåtts så länge som vi har gjort. Älskar henne också :)  vi♥  Nu ska inte ni som jag inte har nämnt ta åt er, för det är fler än hon! :) Men ja, jag uppskattar människor som vågar stå för det dom tycker. Jag själv är en person som säger vad jag tycker, säger väl kanske lite för mycket ibland. Men det har inte skadat och de som ogillar mig för det, ja dom får helt enkelt göra det.

Kvällens händelser:
Pluggade Kemi och kollade igenom So:n.. jag hoppas att jag slipper redovisa imorgon, eftersom att vi inte är klar ännu, men snart så! ;)  Sen så kom Leif´s förbi, alltid lika trevligt! :) Käkade tårta eftersom mamma precis har fyllt år.

Nu ska jag titta om jag hittar något roligt på tv! :) ha det.

NYS ATTACK...

jag har världens nysattacker, jag hoppas verkligen inte att jag håller på att bli förskyld! Men både i fredags och igår så kände jag mig inte så fräsch, inte idag heller för den delen! vill inte vara sjuk iallafall!! :O :O :O usch...

Hittade bland gömmorna.

En massa gamla kort, tog dock bara kort på vissa utav dom! men här är de iaf :)
dagis kort. Vet inte vilka alla är. Men kan ju försöka ;)
Översta raden från vänster: Ebba, Simon, Mikael, Alexander, Sabrina, Lovisa, Linnea, Samantha, kan icke namnet, Jimmy.
Mellersta raden från vänster: Emelie.P , Johan, Morgan
Understa raden från vänster: Annelie m. Ilona, Mattias, Mariana m. Rebecka, Matilda(jag), Anna m. Felicia
På golvet: Petter & Martin.
ursäkta men haha!!!. Lovisa, Jag m. Någon docka? hahah och mammas siemens, coolt. Felicia ;)
fyllde väl 11 eller något sånt! ;) haha.
var 4 år där, var i turkiet också! ;)
Petter, jag, lovisa & anton skulle lussa för Morfar&Mormor som nyligen hade skaffat Sacko. Jag och lovisa var inte lite rädda, kanske syns på bilden ? :) haha!
Småttingar. 1-2 år kanske.
Amanda, Petra och Anna! :) haha sötnosar.
FELICIA! :] hihi

någon viskade i mitt öra.

Hon fick för sig att det var coolare om man hade två stycken glasögon på sig, och visst jag håller med ;)

Igår efter middagen så åkte jag och lovisa till Rebecka. Där vi bla. For och hyrde film, "allt för min syster" eller vad den hette, minns inte så exakt. Men den var otroligt bra! Mycket gripande film. Det var en tjej med cancer, och hennes mamma och pappa gjorde en genforskning och skaffade sedan en flicka till. Den flickan skulle vara en donator till Kate som hon hette. Hon hade cancer, och läkarna sa att hon endast skulle leva till 5-års ålder men hon levde längre. Hon hade träffat en kille på sjukhuset som också hade cancer, men han dog efter bara några veckor. Det tog hårt för kate och bara det gjorde henne svagare. För att kate skulle överleva skulle hon behöva en njure, men en njure ville inte hennes syster donera. Hon hade aldrig velat donera någonting, men blev tvingad. Ja, iaf så dog den där Kate osv osv osv osv.. MYCKET BRA FILM!
Filmen får mig att tänka tillbaka på när morfar hade cancer, det var jobbigt och ja.. det är något jag inte kommer att glömma helt enkelt. Älskar både dig och Mormor <3

Fick besök av flickorna!


fick besök av dessa småfisar! :) idag var dom på topphumör, och hade mycket spring i bena! Dom är så söta, mina småsyskon som jag aldrig fick typ :) hihi! puss på dom.  Nu ska jag snart äta middag (porterstek) sen vet jag inte om jag ska ner till dorotea och träffa Rebecka, jag får se hur det blir! :) pusshej

ursäkta röran.

jag ska fixa designen snart.. men nu har jag gäster så nu får de se ut så här en minut eller två  haha!

Don't stop believing

Jag har just duschat, sitter här och funderar på om jag ska gå ner och äta en korv. Men tror inte det :p haha! jag har stora bekymmer jag ;) nej, men men. Jag har fruktansvärt ont i min armled ganska ofta. Jag bröt ju armleden för 2-3 år sen. Och det är inte bra alls sen dess, jag har fortfarande ont ibland. Och det måste vara något sena som kommit i kläm eller något. För när jag ska använda handen så gör det ont i hela armen upp till armbågen. Det gör ont ju, så ska väl fara till läkarn någon dag när jag orkar och har lust :p hehe! jaja.


så lycklig men ändå så olycklig...

Hejsan alla glada.

seriös bild...

ska snart hoppa in i duschen en sväng, innan det ska jag rita lite. Är inte en stjärna på att måla, men det är kul lite nu och då. Ha det bra så länge. Slänger upp ett inlägg senare idag också! Om inte fler! :)

min värld rasar.

inget går som det ska gå just nu. jag är inte matilda, jag känner mig helt vilsen i mig själv. har tappat förtroendet till andra och känner att jag helst bara vill försvinna, så långt härifrån som möjligt. Inget känns rätt helt enkelt. På skolan är jag glad osv. Och ja, någonstans måste man vara glad. Jag kämpar för att hålla humöret uppe, det är tur att jag har en del vänner som verkligen står ut med mig. När jag är osäker i mig själv blir jag flummig och jobbig. Jag önskar att jag kunde vara normal, men så är inte fallet. jag tänker inte sitta här och klaga något mer utan jag ska väl snart hoppa i säng. Innan det ska jag titta runt lite på internet ett tag till. Sov gott..

Allt känns så rätt, men ändå så fel.

jag kommer sakna dig, verkligen. Jag gör det redan. Det var inte meningen att det skulle bli så här. Men jag känner som jag känner och står för det. Jag kan inte vara vän med någon som jag hela tiden känner mig sviken av. En vän som varit ens bästa vän.. och inte längre är det. Det svider, verkligen. Och jag älskar dig oavsett. Dock funkar det.. det går bara inte. Det var inte meningen att du skulle ta det så hårt. Jag skulle egentligen bara nämna det, sen så var det lixom borta. Men du tog åt dig som aldrig förr, och ja, nu är det som det är. Inget att göra åt.

Någon dag skilljs alla. Ha det bra bästa vän.  
Idag har det inte hänt så mkt, hade Matte Np och jag hoppas verkligen verkligen!! att jag klarade dom här två delarna. Det är ett prov kvar och sen är det muntliga också. Känns bra att ha gjort bort nästan alla nationella typ :)  Bara Kemi och muntliga engelska och matte prov/muntliga i matte också kvar nu. Så känns jätte bra! :)
Ikv ska jag se om Rebecka vill hitta på något kul... annars stannar jag hemma och kikar på talang! :)  Blir Kycklingfilé till middag också, smarrigt! dock så ska mamma göra något som heter "chai thai" och jag gillar det inte. Så jag får en annan istället.. hihi inte bortskämd ;) ;) 

Klyven

jag känner mig riktigt klyven nu om jag ska vara ärlig. Vet varken in eller ut. Mitt liv är ovanligt från den bästa till det sämsta och jag mår inte så bra. Men jag har fortfarande gnistan kvar och ska lyckas ändå. Än hur det blir, med eller utan dig. Just nu finns det inte så mkt att göra åt saken. Btw så är jag sjukt längtandes efter göteborg nu! vill dit nu. Tur jag snart far dit! :) hihi

jag älskar dig ♥

Du betyder så himla mycket för mig, det finaste som finns i min närhet. Du finns alltid där, är alltid till hands oavsett vilken tid på dygnet det är, oavsett hur stressigt du själv har det. Du är alltid där. Du är nog en av dom personerna som betyder allra mest i mitt liv. Inget eller ingen kan uppnå den plats som du har i mitt hjärta. Jag är så himla glad att jag har den mamma jag har och ingen annan. Det betyder så oerhört mycket. Vi bråkar, skrattar, gråter och göra i princip allt tillsammans. Du är min mamma, en mamma är alltid en mamma. Det är inte alltid lätt, men när det verkligen är svårt så tar man tag i det svåra och gör det till något bra. Det är för dig och resten av min familj jag lever för. Det är ni som alltid är bäst oavsett vad!
Jag älskar dig älskade mamma och grattis på födelsedagen!♥


borgafjäll


Gamla bilder

Zeth & Mattias, småa
Zeth!
Julia och Linda
Julia
Mattias och Alex
Anna! :D
Amanda! haha

Kommer sakna er nästa år! Pussen

FUNDERINGAR och slutsatser.

Har nu fått klart för mig att det inte blev någon promenad med Olivia, hon skulle vara med hästen Prins och grejjer som är sjuk.  Och det är inte kul att gå själv heller. Men ska snart börja ta tag i träningen, iallafall promenaderna! ojojoj..

Funderingar.. Jag funderar på att köpa mig en hatt ;) hur snyggt är det inte ? :o
bild lånad från www.google.se

Dagens händelser.

Var inte så många, men har väl varit en bra skoldag iallafall!...  Började med So, gjorde i princip ingenting, hade matte sen svenska.. På svenskan hade vi Muntliga NP.. och jag har redan redovisat så jag satt och slappat och oroade mig inte alls över att det skulle vara min tur att redovisa. Men där fick jag, jag fick redovisa ännu en gång. Jag hade ju knappt lyssnat på texten, men fick väl skylla mig själv :p haha. Blev i chocktillstånd, mitt hjärta bultade och händerna skakade. Gick iallafall någorlunda bra, hoppas jag! haha :p visste dock inte vad jag pratade om, eftersom att jag inte hade lyssnat noga.. haha..

På håltimmen efter lunch for jag först med Olivia på Fräck&Fin :) Efter det gick jag upp på musiken. Fick besked om mitt sommarjobb via telefon. Eller ja via Lovisa typ :p .. Är ändå glad.  Efter det träffade jag Linda, Lovisa och Zeth. Jag, lovisa och linda frågade om vi inte kunde ta en sväng med epan? Och jopp det gjorde vi :) haha mkt roligt. Dock lite trångt, men det gick.. haha mycket skratt! Sötzeth..

Jag har ju även gjort lite förändring här i bloggen igen. Lite vårigare, somrigare ja kalla det vad ni vill. Ikväll ska jag ut på en promenix med Olivia tror jag (:  Mysigt! Det blir väl till att prata av sig lite och så.
Har inga nya bilder, kanske knäpper några med mobilen ikv. Om det blir någon promenad vill säga! Ha det bra. <3

Tidigt.

Sitter och äter min frukost, ska kolla runt lite på nätet och så nu innan jag far till skolan. Imorgon är man i princip ledig, högstadiet ska till Borgafjäll och åka slalom. Själv ska man gå och kanske ta lite fina kort.. Om jag inte stannar hemma, återstår att se! :) Ha en fin dag

återigen måndag...

För en vecka sedan packade jag en massa kläder och var redo för en tripp till Umeå, denna måndag var jag en trött, sur och förbannad Matilda. Inte pepp på skola alls om jag ska vara ärlig. Solen sken och jag tänkte bara på hur mkt jag hade fått sova om det varit lov. Och hur mkt jag kunde få njuta av vädret om det var lov. Men icket, satt i skolbänken. Dock blev det roligt att träffa alla fina människor igen, haha lite rolig också.  Lovisa är så smidig ibland, du fick ju bitch blicken! meeh. Ja, har fått veta att det snart är dax för klassresa, vilket är plus!   ha det super! pussen

Good girls go bad


dagens.
Linne, H&M kanske? minns ej.
Strumpbyxor, ingen aning
Cardigan, Gina Tricot 199 kr
halsband, något gammalt.
FAIL på bilden. men men! haha
Facelook.
Foundation- isadora 150 kt
Mascara- Deborah 80 kr
Puder- Deborah 150 kr

Söndag 11/04-2010

Jag just nu.


Ska gå ut och försöka få till lite fina foton.
Kanske bjuder på några bilder sedan. Får se om det blir några. Det är ju så himla fint väder idag! Kan inte sitta inne hela dagen, men det kommer jag nog ändå att göra. Finns ingenting att göra ute ju!


Nattinlägg

ska alldeles strax gå och lägga mig. Kommer bli relativt jobbigt att måste gå å lägga sig innan tolv för att orka upp vi 6 igen. Men det ska väl gå det med. Är ju trots allt bara 9 veckor kvar. Och det är 3,5 vecka kvar till vi far till Göteborg. Ganska nice vavavava! ;) nu hör jag lovisa och felicia som skrattar för fullt. Har lust att be dom "hålla k*ften" men, jag tror att jag låter bli. Ni ska sova så gott om ni inte redan gör det. Jag ska då sova som en stock! vi hörs. pussen! :)



Somedays I love

Vet lite mer om mig.
Vem är Matilda? Jag är en tjej, nyfyllda 16 år. Älskar allt inom foto & sång. Skriver blogg som handlar om ett ganska tråkigt liv, men skriver mest för att nära och kära ska kunna läsa. Det är ju trots allt därför jag skapade en blogg, eller nej nu ljög jag. Jag skapade den en gång när jag hade tråkigt. Jag har väl haft ca 4-6 bloggar tidigare men som jag tagit bort. Ville hela tiden förnya mina bloggnamn.  Jag kör mitt eget race, klär mig i min smak och ja, jag är väl lite annorlunda. Men samtidigt så tycker jag att det är bra att det finns någon som vågar sticka ut ur mängden, inte orka bry sig om vad andra tycker. Ja vem vet.  Jag är en tönt som egentligen inte har ett så värt liv. Men försöker leva det ändå, och ta vara på varje dag så gott som det går.

Hur började jag att sjunga? ja, jag gick till musiken i sexan. Nervös liten skitunge, som knappt vågade öppna munnen. Men sjöng gjorde jag iaf, lät ju inte bra alla gånger, om ens en gång. Hade till en början Agneta som sånglärare, men fick sedan byta till Anna-Lena. Vilket gjorde allt mycket lättare. Har kännt henne sen jag var väldigt liten och när man känner någon väl så blir ju det mesta ganska mycket lättare. Jag kommer sakna henne när jag går ut nian, men samtidigt så tänker jag ta med mig det hon har sagt till mig och det hon har lärt mig.  Hon är bäst. Men ja, sen har det bara rullat på. Har fått mer kunskap om musik, och lärt mig en hel del nytt.  Men ja, jag är ingen stjärna. Jag är inte bäst, men älskar att få hålla på med det. Och så länge jag vill hålla på med det så tänker jag fortsätta. Oavsett vad någon annan säger!
Hur började jag att fota? Jag kan inte riktigt svara på det, jag minns inte. Men jag vet iallafall att mamma fick en kompakt kamera i födelsedags present utav pappa tror jag. Och det var väl där det började. Tyckte att den där lilla tekniska saken var intressant och ville bara veta mer utav det. Idag fotar jag med en Systemkamera Nikon D40, det är inte en värsting kamera. Utan en nybörjar kamera. Men den funkar fint för mig. Har dock bara ett Objektiv 18-55. Ska investera några nu när jag får pengar, ska sommar jobba och sånt. Hoppas jag får in några tusenlappar iallafall! :)

Där har ni lite fakta om mig. Ganska ointressant dock! Nu ska jag baka chokladbollar! ;)

I try to be perfect, but it doesn't work.


foton

rebe å mli
jag gjorde chokladbollssmet, mli funderade på hur vi skulle skapa. Vi gjorde ett konstverk tillsammans.
Bakaaaa
egooo. ful också ;) hehehhehe "sluta klaga matilda..."

jag just nu, kika bollen på huvveee.. heheh cute

Lördag 10/04 - 2010


foto by ; Rebecka.
sitter hos rebecka, har haft en toppen kväll igår. Blev massa roligt. Mer om det sedan. Ska åka hem nu, eller ja pappa kommer snart. :) :)  Ikväll ska jag nog titta på film hela kvällen!! :) hihi. Va sociala då ;) puss

Outfit 09/04 2010

Ska vara med flickorna ikv, får se vad som händer.  Detta är dagens klädsel iallafall! Min nya tröja från H&M , vet inte priset. Men under 300 lappen iaf!

Kuuul.

gårkvällen tillbringades med bästa Rebecka & Persson! :) vi gick på promenad, jag gick ca 4 km med skor som var två storlekar för små. Fick alltså skavsår, och gav upp. De andra fortsatte. Men jag gick med Elin.H upp till MB och satt och snackade om en massa. Mycket trevligt om du frågar mig! ;)

Sov över hos Rebecka, vi for till persson där det var en del folk, själv var jag inte på humör alls. Så satt mig inne i köket och snackade en massa med bästaste emil. Finaste personen som finns, min bästa vän! Ellerja , min bästa killkompis då.. hihihi... my bffff foooevah lixomm :] :] :] skämtå sidofläsk.

Har just typ käkat, ska snart börja fixa mig osv. Har fått en ny tröja från H&M. Bild på det kommer sedan! :)  Ikväll ska jag till Persson, slagga där. Får se vad kvällen har att bjuda på. Säkert en massa roligt, är väl vad man gör det till! :) dock klarar jag inte av dig.

Ha det bra! :) puss

We have been together

Här är ett videoklipp där min nya låt är med. Dåligt ljud och mycket failande. Men ja, inget att skämmas över? eller ;) haha. här är det iaf!

B I L D E R --|-- Umeå

Bilder från Umeå.
köpte nya skor.  199;- Skopunkten.

fotade ovärda saker.

jag & felicia gick på hemköp och tänkte "nu ska vi slå på stort", men det blev inte som tänkt. Muffisen var stenhår. Och munken smakade ingenting. OVÄRT. Hemköp är inget som jag rekomenderar.
jag fulade mig som vanligt! ;)
Lovisa gömde sig bakom provhyttens dörr... cooling
gick & åt på Kina restaurang med Mamma. Sjukligt gott, synd man bara äter så att man håller på att spricka! haha
gjorde coola moves på toan med kammen i munnen. SNUSKIGT.
failade ganska hårt på outfiten.
försökte se lite normal ut iaf.
vi käkade på Mias. Mumms, och mätt blev man även denna gång. VILKEN tur man har.
i slutändan så hade alla köpt likadana skor. Dock olika färger. Gud så snygga dom är! och BILLIGA ;) ;)

DETTA KÖPTE JAG
- Skor, Skopunkten 199 ;-
- Klänning, "hemligt" "hemligt"
- Kjol, Åhléns 250 ;-
- Hårspray, Ö&B 25 ;-
- Hårwax, Schwarzkopf Ö&B, 30 ;-
- Rakhyvlar, Ö&B 15 ;-

Ja, det var typ det. Inte mycket alls. Men det duger för mig :) hihi!  Ö&B är typ bäst.

B I L D E R --|-- Påskhelgen

här kommer en sammanfattning utav min påskhelg i massa bilder.

Leif's kom å åt på torsdagkväll. Firade även mig&syster då.

På Fredag var det bara vi i familjen som åt tillsammans + martin då!. Senare på kvällen kom leif's. :)
Har inga bilder från i Fredags.

På Lördan var vi ute hela dan. Det kom massa folk bl.a Gunilla&Mikael m. Barn, Leif's .

Neo. Är mitt kusinbarn som är så himla söt!

Pappa&Leif på en skoter. Hmm. Ja vi andra tyckte inte att det såg så jätte smidigt ut och inte heller så jätte rymligt om plats. Men dom enades om att dom skulle sitta på en och samma skoter. For ut och tog upp gäddsaxen å fick inget då. Men senare under helgen så har vi väl fått ca 4 sammanlagt. Om inte mer eller mindre, har som ingen koll på det där.

På Lördagkväll kom Paul's och åt hos oss. Var trevligt.

Min fina pappa. Och jag avskyr när folk pratar skit med mig om mina föräldrar. Kan ni bara sluta. Jag älskar mina föräldrar och tycker inte att min pappa ser ut som en "alkis". Men det är det många andra som värkar tycka. Men jag säger bara dra åt helvete. Ni är inte värd ett liv.

sprang ut och fotade lite. Här ser man hur mkt vatten vi hade på sjön.

Brors skönhet.

Under lördagkväll så hann vi bli fler än bara 12. Vi var ca 20 st i en liten liten stuga.

Katja är som en extra syster. Tack för att du finns.

På söndan så blev det kanonväder och vi var ute från klockan 9 till 10-11 på kvällen. Vi gick aldrig in i princip. På kvällen tog vi skotrana över till Kvarna. Där vi myste på i lappkåtan. Åkte sedan hem till stugan och sov gott.
Har jätte mycket bilder sen i Söndags, men Neo får stå för hela söndan.

På måndagen hade vi fisketävling.  Jag var dock inte med. Var lite rädd för priserna.

Medans de andra fiskade, lagade moster,mamma,kusin,morbror kamsen. Eller ja, raspeballar. Det var gott och lite fränt när dom gjorde det ute ;)

1:a plats kom Mia. Hon vann en riktigt snygg hamock. (förstå ironin i det där) 2:a plast kom Lisa. Hon vann en grill från 80-talet typ. (har ingen bild) på 3:e plats kom Magnus, han vann småsaker. Exempelvis en spegel. (har ingen bild)

Ja, ni kanske förstår varför jag inte ville delta i tävlingen. Priserna hade bara gjort mig besvär. Men denna dag var trevligt och det är andra året vi gör en "egen" fisketävling på flätiken. Det är superkul! :) haha. Men deltagarantalet ökar för varje år i princip. Det värkar om inte annat lurt!

Tack för en super fin påskhelg med mina finaste och närmaste!

URSÄKTA!

för dålig uppdatering, men har varit i stugan i ca 5 dagar. Imorgon åker jag,lovisa,mamma,felicia till umeå. Mamma ska gå en kurs och jag och brudarna ska shoppa lite. Leta efter examenskläder osv. Blir bra det :)  Ska lägga upp lite bilder när jag kommer hem från umeå och när lovet är slut. Så ska jag förklara bättre i bilder också.  Just nu njuter jag för fulla muggar och önskar på ett fortsatt bra lov! Jag längtar inte till skolan iallafall!!

RSS 2.0