snart helg!

är så himla taggad på helg nu! :) ska bli så otroligt kul.. hihi!
dagen har varit rulig! Om man bortser från orienteringen då.. höhö.
nä nu ska jag fortsätta packa :) vi höres!

Onsdag kväll

haft skola hela dagen lång, när jag hade slutat cyklade jag hem och lagade mat :)  åt, sen gjorde jag klar svenskan och lyssnade på musik! Fick ett sms av Amanda, hon och olivia ville hitta på något så då kom dom hit. Vi tog cyklarna till stan, gick på max och köpte varsin lyxchake ;) haha milkshake typ (: muuums!   sen träffade vii jopps och sen cyklade vi hur långt som helst och träffaaa pattan å soffe.  coola smekisar jag använder ;) right? ...
nä men kom typ nyss hem, har duschat och tvättat lite kläder. Packar kläder till idrotten med, så drygt med orientering! åh, jag säg då det, "orientering var inte mitt bästa ämne i skolan direkt, HAHAHAHHA" saknar alla mina opvänner även fast dom kanske inte saknar mig (: hihi,men om det nu är så, så får det fan vara så.... :D
BESLUTSÅNGEST ANGÅENDE HELGEN.


when you say nothing at all

Gårdagen spenderades tillsammans med Emelie,  först hade jag skola till 15:30, gick hem och bytte kläder, gick till stan och träffade henne :) Sedan tog vi bussen ut till haga, eller vi trodde att vi skulle dit för att vi skulle äta pizza där men vi ångrade oss och åkte tillbaka till stan igen och gick till avenyn och käkade, gött! Dock räckte inte en pizza för oss, utan sen gick vi till waynes och fikade. Shit vad mätta vi båda var efter det :p... vi satt och snackade och det var myyys :D älskar min vän.
Vi stack till Alex sen, as fin lägenhet! Efter det for vi till magda, prövade lite drillövningar ;) Om det nu gick bra är väl en annan femma :p ...  Haha sen hem! :D
Tog en dusch, drygade med emelie efter det.. sen sov jag!
ÅÅÅH, börjar bil förkyld med.. hur störigt är det inte? Jag som skulle till lycksele på fredag och ha kul.. hoppas på att bli friskare inom kort!
här är lite bilder sen igår :)




älskade vän! ♥

köpte brownie och stor choklad ♥typ det bästa som finns på waynes hihih :]]]]]]]]]]]]]]

Matilda idag.

Har slängt in lite tvätt i tvättmaskin, packat kläder, duschat, fixat och klätt på mig, tagit lite kort och nu ska jag äta en god frukost :D hihi!
Åter till Umeå ikväll... Åh, skolfoto imorn, döda mig!

jag idag då, sliten tjej

Min underbara syster :D som jag och ngra till ska till nästa helg! hihi tagga

Lördag 26/9-10

Nu är det typ bara 3 månader kvar till jul! Wie.

Kvällen har bestått utav vänner,onyttigheter, godheter, tv, prat och ja, mys! :)
jag idag.. ugly shiet.
- åh, väntar på att klockan ska bli 00:22, så jag kan få hänga upp kläderna ur tvättmaskinen någon gång-

63:an

bussen hem var dryg, eller till en början väldigt kul ;] haha sabrina miffounge :*
egentligen borde jag räkna matte, men har ingen ork. Och egentligen borde jag fixa massa andra saker, men har inte ork. Istället sitter jag här och tråkar sönder, ska fixa lite mappar och shit!.. duktiga Matilda.
gu se'n vacker jänte! ♥
en underbar vän är du också :) älskar diiiig
Godnatt!

äntligen fredag!

Det ska bli så skönt att komma hem! (:
Är på skolan just nu och har matte, slutar om 1 h typ, sen har jag svenska..
sen måste jag skynda mig ner till bussan för att hinna med bussen till Dorotea!
Jag borde hinna, inbillar jag mig själv ;)
har ju trots allt 40 min på mig!
Nä, ksk uppdaterar på bussen!  vi hörs :)

11:04

Snart får jag mina pengar! Då måste jag handla lite kläder och sånt nödvändigt ;)
Blev väckt i morse, så typsikt när man har sovmorgon till 12.30... åh, så vaknade 08:30 ändå.. sög ju ;p
Nu lyssnar jag på musik och väntar på att klockan ska bli mer, så jag kan börja någongång.
Efter skolan ska jag, sabrina och (erica?) ta bussen till intersport för sabrina ska köpa en vinterjacka,
ikv ska jag nog bara packa tills imorn, måste ju släpa väskan till skolan för jag inte hinner hem innan bussen går.. Jobbigt med andra ord!  haha :)
Detta är iallafall jag idag.



Baslinne : GinaTricot
Leopard Linne(slitet): H&M typ
Leggins ( trasiga) : H&M
Puma Jacka : Emelies
Mössa: Gina Tricot
Örhängen: H&M


Måste också nämna att mina älskade fusk converse har gått sönder, måste köpa nya ju.. :( prutt

hopp i säng! :)

Efter skolan gick jag och handlade med olivia, sen for vi hem till henne och pratade med Amanda lite. Sen begav jag mig till stan igen, för att vara där till typ 9, det var någon träff med alla estetare :) Käka pizza och lyssna på uppträdanden och uppträdde själv, typ ;P sen cykla jag hem, drack lite juice, vet ni hur gott det är eller? .. åh muums typ. Har skrivit klart engelskan, eftersom jag suger på engelska så blev den sämst, men skit samma typ :P


nööörden

äh fyfan :D

har engelska.. haha kul kul ? ellllleeeeeeeeer ..
värt inlägg

hellu hellu


började 09:30.. slutade 11:30, det enda som har hänt idag var att jag fick min dator (utan inloggning -.-).. så väntar på att jhonny ska ringa och säga vad det är, han lär ha glömt bort det.. TAAACK! :)  eller ;p..
Annars regnar det som fan här.. åh blä, när jag skulle cykla hem cyklade jag fort som fan, var rädd om datorn haha!

gårkvällen var typ myes :D  for hem och käka, for och mötte amanda, sen for vi te stan och pratade med emil och några :) därefter prata vi med patrik en sväng, cykla hem till mig, satt och spelade gitarr och snackade typ :) Sen hem till henne, där vi också spelade och sjöng typ ;D ASM! sen kom sabrina, då bleve flum, efter ett tag kom olivia också, då gick vi på bubblan och dom köpte götta!!  Kom hem vid 10-11 tiden,  och har sovit halvdåligt.. så är väl ganska trött just nu men ;p hehe

nu väntar jag på att klockan ska bli typ 2 så att jag kan göra ngt, typ fara te stan och möta emelie.. HIHI hon ska slagga hos mig toniight! myys, myes ;)
fan va långt jag skrev.. haha :) jaja, här har ni mina senaste dagar iaf.
nu ska jag nog kik på tvn, eller sitta kvar här och uggla :P bye puss

Umeå

har nu flyttat till umeå pga skolbyte osv. (: trivs bra än så länge.
Har lunchrast just nu, så är hemma och har käkat lite och så..  Ska snart dit igen,
Nu på förmiddan hade vi körsång, sjukt kul!dock vågar man ju inte ge allt, eftersom jag inte känner NGN i klassen.. hhah, så lite nervös va jag väl i morse :)  nu känns det dock lite bättre :)
Solen skiner, och humöret är på topp! Hihi
Ni får ha det bra :) ikv ska jag på stan och träffa lite kompisar, så vet inte om det blir så mkt uppdatering! Men ska försöka :) puss

www.ssmatilda.blogg.se

Okey, jag vet att min design inte är den finaste nu. Men jag orkar inte fixa den mer ikv, vill ha en mer personlig, som visar att jag älskar musik och att det är typ det jag håller på med. MEN ikv är ingen bra kväll, såå den får nog se ut så här en liten stund :)

Ikv har jag umgåtts med Viktor,Anton, Linda och Olivia. Trevligt, nog för att vi inte gjorde så mycket.
Imorgon måste jag tvätta kläder, och packa en massa! (: Snart ska jag nog sova, om jag orkar vill säga hih!

mysdag

tidigt i morse åkte jag och mor till Umeå, för att kika på skolan och så. Tyckte inte om själva skolan i sig, men musiklokalerna, omg vad underbart! Känns som att jag kmr stortrivas ärligt talat! Får se hur det känns med klassen :)  Men får tänka positivt hihi! ... Hrmmm..  ja vad mer, gjort lite ärenden i Umeå med mamma för att fördriva tiden, gick och käka pizza.. Sen blev det stan med emelie, blev bjuden på fika på waynes, ytterst mysigt! Sen handla hon lite saker, blev sedan hem till yvonne och dom , där jag ska bo :)  Stortrivas redan! Hoppas allt faller på plats. Nu sitter vi i lycksele och väntar på mat, emelie sjunger lika fint som vanligt.. haha tue se mulle! kmr vara trött innan man är hemma, men det är det lätt värt. Imorgon blir det skola, lämna böcker och säga hejdå till gamla klassen! Heejveji =D

Matilda goes TRÖTT?!

Ikväll har jag åkt till min morbror som fyller 52 år idag! Grattis på han (:  Där åt vi massa tårta och sånt slisk!  Åkte sedan hem , då hade klockan blivit 20.30, så jag och mamma började packa bilen, imorgon åker vi till Umeå och tittar till skolan och så :)  Efter det hoppade jag in i duschen, noppade ögonbrynen och satt mig sedan vid datorn för att fixa älsklings Emmas bloggdesign!  www.ennemma.blogg.se Där är hennes design för er som är nyfikna!
Nu ska jag sova, så jag orkar med morgondagen! Puss

Fjällräven


Hittade pappas gamla fjällräven jacka bland gömmorna! Tycker den var ganska snygg ;) Så jag funderar på att börja använda den, hiss eller diss?

Nya kläder?

Just nu har jag god lust att råna en bank, för att kunna handla allt jag vill ha. Men jag får helt enkelt lära mig och leva som en fattig student, livet är för hårt haha!

vilka skönheter från H&M!

Myyy hooney

emelie mikaelsson ♥
Tack för att du finns bästa vän jag älskar dig



Me today

jag idag..
Nu tror jag att jag ska fortsätta sova en stund till ;)

godmorgon sverige!

Godmorgon, vaknade för inte så länge sen. Gick ut och hämtade hundarna som var i hundgården och dom gräver jätte mkt, så leriga var bara förnamnet. Så klart ska Saga (minstingen) hoppa upp i mor och fars säng och lera ner den. Får se om jag orkar bädda rent, knappast!

Idag ska jag packa ihop lite grejer till flytten, tror jag (: wie, spännande? Nja, hihi
Saknar åselemarknaden!

Glasögonormen Matilda

de två minsta bilderna är nytagna.  Jag i glasögon, är väl en jag dagligen :p Ska dock skaffa linser inom kort, jag hoppas på att få iordning dom så fort som möjligt! Står inte ut med glasögon längre, även om det är snyggt till vissa kläder och så, så ja man blir less!

Får se hur jag gör, åker ju till Umeå senare i veckan. Får se om jag åker dit på Lördag igen, beror på boende och vilka som stannar. Annars får jag helt enkelt försöka ta mig till skolan så fort som möjligt på Måndagmorgon, känns jobbigt att inte veta hur man ska ta sig dit! .. haha men det löser sig nog. Hoppas jag. Om jag nu ska börja där :)

Ikv har jag typ, sätt ullared och pratat i telefon. Varit hemma själv eftersom mamma och pappa for till några kompisar och hälsade på, alltid lika skönt att vara hemma själv! :D
Vet ni? ;) Jag är ledig 3 dagar i rad nu! Så otroligt härligt!

Engelska.. lika kul som vanligt :)

har engelska just nu, lika kul som vanligt.. eller?
Men men, snart äre Torsdag och jag längtar som en tok!!

Söndagkväll

Sitter och funderar över både det ena och det andra. Framför allt förändring och förstöring, saknar dig så otroligt mkt men du har förstört för mig, är det ens värt det då.  Förändringen är något jag verkligen längtar efter.

Har sätt ensam mamma söker :)  det var inte alls lika bra som det var ifjol, haha ok kärringprogram. men och ;]

Min favorit i idol 2010!

Alice Hagenbrant




Tuo se mulle♥

Ny design, vad tycks ? (:

Vaknade 11.10 imorse, eller ja om jag ska vara exakt så vaknade jag ju vid 3-4 tiden eftersom Patrik ringde full och glader och skulle berätta en massa, men det höll inte i sig länge. Jag var både trött och sårad, vem orkar då prata i tfn? Nä inte jag iallafall! Min helg har varit helt underbart bra btw!
  • Fredag Åkte syster och jag ner till Dorotea, jag for till Olivia. Sen gick vi upp på mb där Lovisa,Linda och Felicia satt, därefter kom Harald. Grymt jäkla skönt att träffa alla underbara igen! Det blir ju inte så ofta, får hoppas på att det blir oftare nu när man flyttar :)  Vi satt bara och pratade först, sen gick vi ut, skulle träffa emelie och viktor men då dissade dom så vi hittade på något annat istället!  Gick till Myway och satt där och snackade och myste, sen gick vi och hämtade Haralds cykel som Lovisa,Olivia och Linda skulle åka på. Dom tippade och vi skrattade som ja, jag vet inte vad.. haha! Sen hände det lite till,men orkar inte ta upp det :)
  • Lördag Emma,jag och syster åkte till Dorotea även då, Vi for till Rebecka och träffade hennes faster m.man plus deras hund Gizmo. Efter det gick vi ut, träffade viktor, linnea :)  Var med dom en stund, sen gick dom. Då kom johannes och livade upp det hela.  Ja, vi hade kul med en kundvagn, då vi alla garvade sönder.. haha! Sen kom Emelie som hade varit i Åsele, men skönt att träffa henne min underbaring! Vi snackade om allt och inget, såg klarry och käkade glass. Gick ut och busade med kundvagnen igen. Haha lite roar de små ;)
Jag och Syster igår, så otroligt glad att jag har dig!
När vi satt på My Way igår,  haha skrattade en aning.
Finaste emma!
Kundvagnen! Haha, åh så kul :D
Fin emma och skabb Matilda (jag) ! Älskar diig!

Sign of a Victory

Jag idag :p  Ska äta middag tsm med Pappa och Lovisa ikv. Blir fjällfisk, mums! (: Efter det, åker jag och syster ner till Dorotea och umgås med lite vänner, mys!  Älskar mitt liv, är bara lite tveksam över min snara framtid, men det blir nog bra! Får man ju hoppas (:
Puss på alla mina fina vänner!
Emelie, jag är ledsen för det som hände igår. Missförstånd och ja, knäppt.. blä :p

In Loving Memory

Någon hade kommenterat i det förra inlägget. Skulle vara kul och veta vem det är.. så skriv gärna!

Idag ska jag nog inte göra så mkt, ska hoppa in i duschen alldeles strax. Är jätte trött, seg och nervös. Huvva, man kan ju undra hur detta kommer att sluta :p

Fredag+massa fika

linslus
fikade med bästaste klassen för att lisa fyller år idag (: mys! Dock, kännsdet jävligt å måsta lämna klassen.. jaja
Elin och Anna köpte dyrmacker'n och njöt ;) haha
lite dimma det har varit på mororna denna vecka :p

heeelg

sitter på skolan, har två lektioner kvar. Kommer dock inte göra något då heller :p ... hehew. Efter skolan ska vi fara på stenmans och fika eftersom finlisa fyll år :D  www.lizzh.blogg.se  hennes blogg btw.
Ikv får jag se om jag ska hitta på ngt med emelie eller rebecka.  nä... skriver senare ocksååååå.. byebye

blähä

Nu ska jag gå till syven, hoppas på att slippa matte helvete också!... hejdå


helvete...

sämsta jävla humöret, tårarna rinner och min framtid är cp förstörd. hejdå jävla fitt liv

Mobilblogg

Hej :) jag gör ett försök och bloggar via mobilen istället! Ligger i sängen just nu, dock måste jag alldeles strax kliva upp för att plugga , känner mig väldigt otaggad och nä, jag vill inte! Men det måste göras så :) nä nu ska jag kliva upp! Kram :) ha en fin söndag

I never thought

Har haft en supermysig kväll tillsammands med Syster och Rebecka, plus några till (: Har ätit paj och sätt film, varit ute på byn en sväng och ja, bara tage det lugnt! (:

Katt till Padda? M, man börjar fundera ;)

Nu ska jag nog hoppa i säng :) Men vi hörs! Puss

Jag idag + annat

Idag steg jag upp vid 10 tiden :) grymt skönt!  Åt frukost, sen har jag suttit och fifflat vid min dator ett tag, men har ännu inte fått till den. Internet dampar, eller ja det funkar inte alls. Blir så irreterad!  Det står att Standard-Getway inte funkar. Okej, då fixade jag det.  Men därefter funkade inte DNS eller vad det stog, och sen var det ngt till. Jag blir så arg! Åh, om någon kan hjälpa mig så skulle det vara guldvärt!  SÅ :)  Ge mig hjälp!
Detta är då jag idag... lika kul som vanligt huh? :P haha



Sommaren är nu över!


H E L G

Denna vecka har gått jätte fort, vilket är positivt! :)  Idag har jag endast 3 lektioner, dock är vård och omsorg hela förmiddagen, men det ska nog gå bra det med!  Ikväll åker jag nog till min kusin och fikar! (: +Umgås!  Ja, vi får se :) Först ska denna dag avklaras! Nu blir det tandborstning sen en evighet i buss!

OP1

Sitt på skolan just nu :P väntar på bussen som kommer typ vid 4 någon gång :p... Hm, ikv ska jag räkna klart matten så jag har det gjort. Sen vet jag inte alls (: Inget planerat! Bara ta det lugnt antar jag, mysa med katten ksk hihi!
Nä ha det bra så länge :D

T R Ö T T

Är riktig trött just nu, Skoldagen har varit lugn och dryg men funkade :P Hade idrott första lektion, sen har man bara suttit och slappat till 12:30, då medicinska grundkursen började, slutade 13:40 och sen blev det hem (:  När jag väl var hemma, så började jag med medicinska grundkursen igen. Nu har jag endast 2 punkter kvar så kan jag börja med uppsatsen (känner mig jätte stressad över detta)
NU ska jag sluta prata om skolan, så tråkigt att läsa om sånt ju! :D
Felicia hade skrivit en kommentar i förrförra inlägget här nedan. Ni får kika om ni har lust,  ;)  Fortsätt undra.. Du är galet nyfiken flisan ;) haha!

At school

Sitter på skolan,  med alla datanördar i klassen. Har håltimme till typ halv ett eller så. Sen åker jag hem!! härligt :D höhö.
Egentligen ska vijobba med medicinsk grundkurs, men lektionen börjar ju inte förns typ om 2-3 h, så vem orkar? :D  hehew!
 

Wohooow dagens outfit

Dagens outfit är
Linne - Gina Tricot
Tröja - H&M
Leggins - H&M
Smycken- Olika ställen
Tänkte egentligen bara önska er en trevlig dag ;) haha! Så ha en fin dag!

RSS 2.0